2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!

Újabb szuper telefon készült a LeEco boszorkánykonyhájában, ami a személyes kedvencem lett.

[ ÚJ TESZT ]

4. A külső

A külső:

Azt hiszem már eleget írtam az újdonságokról, itt lenne az ideje konkrétan a telefonnal is foglalkozni egy kicsit.
A teló az SPEmall-ról érkezett, alig több, mint egy hét volt a szállítás. Nagyon izgatott voltam, amikor átvettem a csomagot a futártól. (ilyenkor a legdühítőbb, hogy atombiztos csomagolást kap, mert alig várja az ember, hogy sikerüljön végre kiszabadítani belőle a dobozt)
A készülék csomagolása igényes, szépen kivitelezett, a megszokott kis dobozzal ellentétben most egy nagyobb felületű, de vékonyabb kiszerelést kapunk.
Mit rejt magában? Van benne egy gyönyörű telefon, egy töltő, egy Type-C kábel, SIM-tálca nyitó, CDLA átalakító. (volt benne még egy gyári LeEco szilikontok és egy kijelzővédő is, nem tudom, hogy a tok gyári tartozék-e, a netes kicsomagolós videókon másnak is volt benne)
Az arany színűt választottam (lévén a többi szín még nem elérhető Kínában), mert a Le 1s-nél is nagyon bejött az a szín. Sokak szerint csajos, szerintem inkább elegáns, de ízlésen nem szabad vitatkozni. Ezt sokan rose goldnak gondolják, de a sajtófotókon egy kicsit túlozva van szerintem a színárnyalatokkal való játék.
Az összeszerelés a LeEco-tól megszokott brutálisan precíz minőség. Gyönyörűen kidolgozott élek, minden részletében tökéletes. Egyedül a hátul kiálló nagy kameramodult lehetne negatívumként megjegyezni, de azon egy jobb tok rögtön segít.
A hátlapon a kamerán kívül még megtalálható az ujjlenyomat olvasó, a duplaLED-es villanó, valamint a zajszűrő mikrofon a kamera felett.
Az előlapon a kapacitív gombok találhatóak a képernyő alatt, felül az értesítő LED (rejtett), a beszédhangszóró, Proxy-szenzor, valamint a 8 Megapixeles OV előlapi kamera foglal helyet.
Az alsó gombok háttérvilágítást is kaptak, de nem látszik, míg nem nyomjuk meg őket. Napfénynél már gyenge a fényük, de cserébe éjszaka abszolút nem zavaró.
NotiLED-et is természetesen kapott a telefon, szintén rejtett, csak akkor találjuk meg, ha van értesítés.
Értesítés esetén csak zölden villog egyelőre, de RGB LED-ről van szó, mert töltésnél narancssárgán, alacsony töltöttség esetén pirosan világít.
Valószínűleg a rendszer limitációja, hogy még szín nem választható hozzá, szerintem ez az EUI 6-tal változni fog.




A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Ulefone Metal 4G bemutató

    A reklámszöveg szerint a prémium érzést szeretné elhozni a lehető legjobb áron a középkategóriába is.

  • Vernee Thor okostelefon

    Egy vadonatúj telefon gyártó lépett be a piacra nagy robajjal, mennydörgéssel, melynek már az első készüléke is nagy vihart kavart.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.