2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!

Újabb szuper telefon készült a LeEco boszorkánykonyhájában, ami a személyes kedvencem lett.

[ ÚJ TESZT ]

3. CDLA

CDLA

Most egy olyan technológiát szeretnék még a telefon bemutatása előtt bemutatni, amely nagyon megosztó a felhasználók között. Ez nem más, mint a 3.5 mm jack csatlakozó elhagyása.
Amikor ezt bejelentette a LeEco, akkor kapott hideget-meleget a felhasználóktól. (úgy is addig tart az elégedetlenség, amíg az Apple újra fel nem találja a dolgot, utána már teljesen elégedett lesz mindenki :)) )
Mi is az a CDLA?
Continual Lossless Digital Audio. Tehát a céljuk nem más, mint digitálisan továbbítani a hangot, így az analóg bemenet miatt nem lesz komoly veszteség.
Ez a kis ábra nagyon jól szemlélteti a lényegét a funkciónak:

A cég készített egy fejhallgatót és egy fülest is a telefonhoz, de ugye arra, hogy elterjedjen a "szabvány" a többi gyártóra is várni kell.
Addig sem kell kétségbe esni, mert kapunk egy kis átalakítót a telefonhoz, így a régi fülesünket is használhatjuk továbbra is.
Itt szokott jönni az, hogy oké, de hogy töltöm közben a telefont. A válasz: egyelőre sehogy. De remélem azért senki sem szeretné 10-15 órán keresztül hallgatni a zenét egyhuzamban. (vagy még tovább, hála a kis Cortex M4 magnak).
A Le 1s-nek is nagyon jó hangminősége volt az elődjéhez (Mlais M7) képest, de amikor első alkalommal bepattintottam a Le 2 Pro-ba a kis LeTV All Metal fülesem, azt hittem, hogy leszakítja a fejem a hangerő. Gyönyörűen, tisztán szól, pedig ez még csak az átalakítós megoldás, nagyon várom, hogy egy Type-C csatlakozósat is kipróbálhassak!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Ulefone Metal 4G bemutató

    A reklámszöveg szerint a prémium érzést szeretné elhozni a lehető legjobb áron a középkategóriába is.

  • Vernee Thor okostelefon

    Egy vadonatúj telefon gyártó lépett be a piacra nagy robajjal, mennydörgéssel, melynek már az első készüléke is nagy vihart kavart.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.