2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Launcher 7 bemutató

Az Androidra készült Windows Phone telefonok UI-ját felvonultató launcher bemutatása.

[ ÚJ TESZT ]

Widgetek, alkalmazásfiók

Widgetek

A launcher egy másik különlegessége, hogy androidos widgeteket használhatunk csempeként. Én ezekből kettőt használok, mindkét megoldásnál az esztétikára törekedtem, szerencsére az alkalmazás 100%-ban partner ebben.

Az első a Minimalistic text alkalmazást használja, amivel többet között pl. időjárást, akkumlátor információkat tudunk megjeleníteni.

A második pedig az Extended Controls gyorsgombjai.

Alkalmazásfiók

Lehetőségünk van az alkalmazásfiókot index betűkkel használni, ezzel a tájékozódást segítve. Az ikonok hátterére a globális csempék színei vonatkoznak, ami kikapcsolható, szintúgy, mint az ikonok. Itt elérkeztünk egy pici hátrányhoz - ami nem teljesen az alkalmazás hibája -, hogy az ikonok kissé fel vannak nagyítva, ezáltal pixelesek lehetnek, ill. köszönhetően az Android "egységtelenségének", totálisan elütnek egymástól. Továbbá találunk még egy kikapcsolható kereső funkciót, ami az elrejtett alkalmazások között is keres. Balról az általam használt opció.

Gyorsítótár

A program rendelkezik cache-eléssel, ami eltárolja a telepített programokat az alkalmazásfiókban, így elérve a gyorsabb UI működést. Ha feltelepítünk egy programot, az csak a cache manuális frissítése (menü gomb - cache - update cache) után jelenik meg. A művelet kb. 5 másodpercig tart.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.