Hirdetés

2020. október 20., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

MAZE Comet 4G: labirintus vagy üstökös?

A prémium hatású készülék a csúcstelefonokkal nem veszi fel a versenyt, de a hétköznapok üstököse simán lehet.

[ ÚJ TESZT ]

Kamera, multimédia

Már a telefon bemutatása közben írtam a kamera szenzorról, így ezt most nem ismételném meg. Viszont azt el kell mondjam, hogy nagyon jó minőségű képeket lehet vele készíteni. Az elkészült képek nekem tetszenek, többek szerint katasztrófa.* Igyekeztem az elmúlt napokban, hetekben jó pár képet lőni vele, hogy most feltehessem.

Itt a tavasz

Errefelé népszerű az autómegosztás és az elektromos autózás

Árnyék és napsütés

A dunai hajós

Kilátás a János-hegyről

A fényképezőgép szenzor valóban 13 MPx-es képeket készít. Ide is csak úgy tudtam feltölteni őket, hogy kisebbítettem a méretükön. Nekem tetszenek az elkészült képek. Nyilván még mindig nem vált ki egy tükörreflexes gépet egy ilyen kamera sem, de azért pillanatképek megörökítésére tökéletesen használható.
Rengeteg módból választhatunk: HDR, Panoráma, PIP (Picture in Picture), Arckereső, Rázkódás biztos, Jelenet, Időzítő.

Multimédia

Én jó ideje nem használom a Google által szolgáltatott alkalmazást zenehallgatáshoz, helyette a Rocket Playert részesítem előnyben. Így erre a készülékre is letöltésre került az applikáció, abban kezelem a zenéket. Nekem tetszik, amit hallok. Szerintem jól kezeli a zenéket. Mind kihangosítva, mind fülhallgatón keresztül jól hallható, széles a dinamika-tartomány.

Már csak azért is jól hallható kihangosítva, mert az iPhone-hoz hasonlóan a hangszórója alul található, így még ha fekszik is a telefon, akkor sincs eltakarva a hangszóró. Ahogy már arról korábban beszámoltam, nincs a dobozban fülhallgató. Így én az iPhone ear-podsával egy Samsung alap agybadugós fülessel hallgattam meg, hogy mire képes.

Videólejátszóból az MX playert részesítem előnyben, így azzal kezdtem, hogy ezt is feltettem a fenti lejátszó mellé, ez pedig mindent kezel, ami videók kezeléséhez kellhet.

Youtube hallgatás / nézés sem probléma a készüléknek.

*szerkesztve a szerző által.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • Maze Alpha - feltámad a vadnyugat

    Egy új gyártó igen erős ajánlata a keret nélküli kijelzős mobilok világában, mely sok felhasználónak lehet jó választás.

  • Xiaomi Redmi Note 3

    Nagyon kíváncsi voltam a SOC képességeire: nem kellett csalódnom a Helio X10 tényleg hasít, ahogy kell!

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.