2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Középkategóriás Videokártyák tesztje

Mostanság elég sokan új videokártyát vásárolnak, vagy tervbe vették. Megnéztük azt a kategóriát...

[ ÚJ TESZT ]

A tesztek

AMD konfigurációval

(az oszlopok végén lévő számok az FPS-t jelentik)

Grafikon

Mint láthatjátok a HD3850 minden versenyzőt söpört a pályáról, véleményem szerint a HD3650-es maradt le túlságosan versenytársaitól. Külön kiemelném a 2600XT-t, ami nagyon szépen teljesített pedig ez picit régebbi darab!

Cod2

Belekerült a tesztünkbe a Call of Duty 2 is, mivel még nagyon sokan játszanak vele az interneten! Sokan kérdezték a teszt alatt hogy, alacsonyabb felbontáson megvan-e a fix 125 FPS a lövés gyorsasságáért. Igen, egyetlen kivétellel a HD3650-nél nem volt meg sajnos :(. Attól függetlenül, hogy ez régebbi játék, magához képest eléggé megfogta a tesztgépünket!

Stalker

Nos igen, a STALKER nagyon is lefogta a gépeinket, kis előnnyel nyert a 3850-es, de ezeket a sebességek közti különbségeket alig lehetett észrevenni. Eléggé szaggatott több VGA-n, de persze annyira nem lehetett minden helyzetbe észrevenni. Be kell vallanunk, hogy a STALKER még napjainkban is elég komoly grafikával rendelkezik!

ut3

Az Unreal Tournament 3, mint már említettem az Unreal 3-as grafikai motor miatt került a tesztünkbe, rengeteg játék használja, és fogja is használni ezt a motort! A 2600XT-n voltam nagyon meglepődve. Majdnem azonos FPS-e volt, mint a 8600GTS-nek, mindössze 1 FPS-sel maradt le a HD3850-es, nagyon lemaradt a többiekhez képest, pedig ilyen árért/többi teljesítményéhez képest ez eléggé érthetetlen.

Intel Konfigurációval

Sajnos az Intel konfigunkon csak a HD3650 és a HD3850-es kártyát tudtuk tesztelni, mivel a másik tesztelő elutazott és ennyire volt ideje sajnos , de úgy gondoltam beleteszem az idáig elért eredményeket is. Viszont most nem játékonként, hanem videokártyánként írom le az eredményeket.

1

2

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.