2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Kovbojok, kiadók, bulvár

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Megjelent egy cikk a Velveten, amely a sokak által ismert Kovbojok "zenekar" sikertörténetét írja le.

[ ÚJ TESZT ]

Megjelent egy cikk a Velveten, amely a sokak által ismert Kovbojok "zenekar" sikertörténetét írja le. Rendelkezem némi háttérinfóval a sztoriról, fel is tűnt nekem, mekkora csodának tartják azt, hogy megkereste őket egy kiadó.

Nos, fel lehet lélegezni, nem tört meg semmiféle jég, nem kezdtek el rácuppanni mindenféle ismeretlenek ígeretes próbálkozásaira a nagy kiadók. Azt ugyanis elfelejtették megemlíteni a cikkben, hogy Droszi, az énekes a néhai Drosztmér István fia, aki a 100 Folk Celsiusban zenélt sok-sok éven keresztül. Ennélfogva elég sok zeneipari kapcsolattal rendelkezik, úgymond a "belső kör" tagja, így nem történt semmiféle csoda, hogy megtalálta őket egy kiadó. Nekem ezzel semmi problémám nincs, a zenekar munkásságát elismerem, magam is jókat szoktam röhögni rajtuk.

Egyedül azt tartom gusztustalannak, hogy egy kiadó, látván, hogy a Kovbojok pár vicces videóval nagyobb nézettséget értek el a Youtube-on Ákosnál, rögtön rájuk akar telepedni, nehogy véletlenül ne jusson a feltételezett haszonból a magyar Mahasz/Artisjus/stb. maffiának. Vajon szükség van erre? Jó eséllyel egyenes út ez az elkurvulás, majd a süllyesztő felé. Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.