2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz

Minden, amit a kormányokról és szimulátorkoról tudni érdemes... kezdőknek és haladóknak egyaránt ;)

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Ez az írás azért született meg, hogy segítséget nyújtson mindazok számára, akik most ismerkednek az autós szimulátorok világával és egyben kormány vásárlásra is adják a fejüket, ami az említett műfaj műveléséhez gyakorlatilag elengedhetetlen. Ez egy olyan terület - ha már szimulációról beszélünk -, amelynek kiismerése és elsajátítása éveket vesz igénybe, egy kezdő könnyen elveszhet a rengeteg opció, beállítás és egyéb paraméterek között, legyen szó hardverről, vagy szoftverről egyaránt. Nem is beszélve a megfelelő kormány kiválasztásáról, ami a legelső probléma, amivel általában szembesül az ember.

A Prohardver Nagy kormányos topic-jában több mint 3600 hozzászólás olvasható jelenleg a témában, nincs ember a Földön, aki ezt végigolvasná, és csak sorra érkeznek a kérdések egymás után, ráadásul általában ugyan azok. Többnyire, ennek a topicnak a tartalmát is igyekszem összefoglalni nektek, kiegészítve a saját tapasztalataimmal és más egyéb - remélem hasznos - ismeretekkel. Törekedtem rá, hogy az írásom ne csak teljesen kezdők, hanem az azért már haladók részére is szolgáljon hasznos információkkal, de ha valaki mégis úgy érezné, hogy egy adott témában már nem mondok neki semmi újat, az nyugodtan lapozza át az egyes részeket....nem sértődöm meg érte.

Kezdjünk is bele!

az első lépés a megfelelő kormány kiválasztása. A követező részben igyekszem nektek egyfajta általános körképet adni és bemutatni a piacon elérhető azon kormányokat, melyek partnereink lehetnek egy-egy autós szimulátorral való hosszú órák élvezetes eltöltésében. Szeretném külön kiemelni a szimulátor szót, hiszen mi most egy olyan eszközt keresünk, mely képes kiszolgálni az igényeinket egy igazi valósághűségre törekvő vérbeli szimulációs környezetben is és közben halkan megjegyezném, hogy a köztudatban jelenleg "autós játék" címen elhíresült darabok még jóindulattal sem tartoznak ezen programok körébe. Erről majd bővebben kicsit később, most lássuk előbb a kormányokat!

A KORMÁNYOK -->

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.