2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Kicsi a bors, de gyors

Szép, kicsi, gyors, masszív és még olcsó is. Mindez egyetlen pendrive-ban!

[ ÚJ TESZT ]

A versenytársak

TESZTEK

Egy tesztben elért számok akkor értékelhetőek igazán, ha van mivel összevetni őket. Noha a lehetőségeim (és az időm) korlátozott, azért sikerült vetélytársakat is toboroznom. Mindezt az otthoni felhozatalból, ami ismét csak eme adathordozók népszerűségét és elterjedtségét mutatja. A résztvevők természetesen más és más kort képviselnek, így nem elsősorban versenyről van itt szó, hanem a fejlődés bemutatásáról. Lássuk tehát a kihívókat!

A résztvevők

Kingston DataTraveler II – 1GB: Természetesen a teszt nem nélkülözheti az elődöt, annál is inkább, hiszen az újonc elé kitűzött cél a nagyobb sebesség elérése.

A-Data MyFlash – 256MB: Az elébb említett Kingstontól csak néhány nap választja el. Édesapámnak vettem, megunván az általa időnként hazahordott floppykkal való szenvedést. Itt nem elsősorban a méret számított, sokkal inkább a sebesség, aminek, mint látni fogjuk, nincs is híján. Pláne, ha figyelembe vesszük, hogy több, mint 3 éves.

Noname – 2GB: A fejlődés újabb jele ez a húgom által használt meghajtó. Reklámcucc olcsóér’ (nincs is neki neve), mégis 2 GB-os a kapacitása. A szereplése nagy kérdőjel, mindenesetre érdekesnek tűnt ezt a kommersz cuccot összeereszteni a többiekkel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.