2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Kellemes Üzenet a BKV-nak

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a 11-es busz járatait ritkították munkanapok reggeli...

[ ÚJ TESZT ]

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a 11-es busz járatait ritkították munkanapok reggeli óráiban. Ez abból is adódik, hogy ez idáig bő 4-5 percenként járt a busz most csak 10 percenként indul a végállomásról. Elég kellemes, amikor egy eléggé tömőt busz indul el Batthyányi térről és a Mechwart ligetnél egy ugyanekkora tömeg száll fel, úgy hogy vannak emberek akik nem férnek fel a buszra. Jah és megjegyezném, hogy nem száll le ember a Mechwart ligetnél, max egy, kettő, ami a felszálló tömeghez képest nudli.
Még hogy a BKV azt kommunikálják a külvilág fele, természetesen a médián keresztül, hogy nem számolják az utasokat. Dehogynem számolják. Előttem számolta a BKV munkatársa a 11-es buszra felszálló embereket, illetve az indulási tömeget. Hát kedves BKV-nál dolgozó szakembereknek üzenném, innét a messziből, hogy nem a Batthyányi téren kell/kellett volna számolni az utasokat, hanem a Mechwart térnél és akkor másképp álltak volna hozzá Önök a 11-es busz járat ritkításához. Mert Önök előtt is kikerekedett volna az a statisztikai kép, hogy három megállóval odébb az emberek nem férnek fel a buszra.
Jó, jó, most Önök mondhatják azt is, hogy dugó volt és késett a busz plusz öt percet. Aha, aha. Erre Én visszakérdezek, hogy a fenébe késett, amikor dugó sem volt az egész út során?
A BKV honlapján is ott van, hogy 7 órától 4 percenként jár a busz, jó legye bő 4 perc, azaz 5percenkánt induljon a 11-es busz. Ha 5 percenként is indul a tábla szerint, hogy jön ki a 10 perces indulási idő?
A BKV sír, hogy mennyi a bliccelő. Hát jah, az tény, hogy ilyen szolgáltatások mellett, még jó hogy nem fizetnek az emberek az Önök által nyújtott szolgáltatásokért. Hisz siralmas az Önök üzleti/szolgáltatói politikájuk. Kérdem Én, Önöktől, hogy az embereket Disznó módjára kell szállítani A pontból B pontba? Állatnak néznek minket, embereket? Akik fővárosban a BKV szolgáltatásait vesszük igénybe? Én úgy gondolom, Önöket ismerve, hogy mindegyik kérdésre igennel válaszoltak. Hisz védeniük kell a sakktáblán lévő állásaikat.
Csak csendben megjegyzem az Önök által közé tett statisztika 6%-os bliccelési statisztikát mutat. Ebből mi is következik? Csakis az, hogy a nyári hőségben az Önök által felhozott Combinokon a levegő keringtetését felfogó, azaz a villamoson utazó emberek 6%-a volt hibás az izzasztó hőségért (természetesen a villamoson), a többi 94%-nak volt érvényes jegye/bérlete.
Ebből is mi következik? Az hogy Önök mindent megtehetnek, mert a BKV ZRT Monopol helyzetben van.

Üdvözlettel: Stangli

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.