2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

JiaYu G3S: kínai újratöltve

A méltán híres utód folytatása, egy erősebb belsővel, néhány hibával és egy 175 dolláros árcédulával.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés, szállítás, kicsomagolás

Rendelés:

Akik ismernek és látnak fórumon, bizony tudják, hogy egyik telefon se hosszú életű nálam. Nem azért, mert elromlanak, hanem mert mindig másikat veszek. Nyughatatlan vagyok, hiába.
Így történt ez legutóbb is, amikor a Galaxy S II után kínai telefonokat kezdtem el nézegetni: árban pont megfelelőek voltak, de a dizájn mindegyiknél olyan sablonos volt számomra. Mígnem eszembe jutott, hogy volt itt egy kínai telefon, nevezetesen a JiaYu G3, aminek láttam az erősebb belsővel szerelt változatát, a G3S-t.

Első látásra szerelem volt, megfogott a szögletes forma, és ránézve a specifikációra elismerő mosolyra húztam a számat. Nem volt utolsó szempont az ára sem, éppen megfelelő. Bevallom, nem sokat gondolkodtam, meg is rendeltem hamarjában a készüléket, a Pandawill nevű webshopról. Velük már volt dolgom, táblagépet rendeltem tőlük (az már más dolog, hogy hibás volt). A rendelésem nem a leggyorsabban dolgozták fel, de még emberi idő alatt. Garanciát egy évet adnak.

A gyártó

Szállítás, és annak gyorsasága:

A telefon augusztus 7-én lett feladva Kínában és 21-én már nálam is volt. Ezen meg is lepődtem, mert csak a sima China Post feladást választottam, ami nem mindig a gyorsaságáról híres. Piros pontot érdemelnek még a magyar dolgozók is, figyelemmel arra, hogy ünnep után egyből megkaptam.

Kicsomagolás, tartozékok:

A telefon egy fehér, lapos dobozban érkezett, gondosan becsomagolva, hogy ne történjen baja. A dobozon belül külön fakk volt a töltőnek és az USB-kábelnek, illetve a telefonnak. Fülhallgatót nem kaptam hozzá, de nagyon nem is bánom, ismerve ezek minőségét. Egy kijelzővédő fóliának viszont örültem volna, no de sebaj.

(Más forrásból tudom, hogy aki Tmallbox-on rendelt ilyen telefont, az kapott hozzá fülhallgatót (10$-os, lehet nem a kuka minőség már) illetve kijelzővédő fóliát)

Aki kíváncsi a tartozékokra, az megnézheti az alábbi "unboxing" videót, amit készítettem.

A videókészítés menetéről az utolsó oldalon térek ki, érdemes lesz elolvasni. :)

Kicsomagolás

A töltő minőségével nem vagyok megelégedve, ezért nem is azzal töltöm. Számomra már a gagyi határt súrolja, csomagolhattak volna valami minőségibbet is. Az USB-kábel rendben van, arról nincs ilyen véleményem.

Most térjünk rá a telefon külsejére!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.