2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Inverz kelet-európai gettó

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Mindig panaszkodunk, hogy nekünk itt K-Ajrópában mindenből csak a lebutított verzió jut,...

[ ÚJ TESZT ]

Mindig panaszkodunk, hogy nekünk itt K-Ajrópában mindenből csak a lebutított verzió jut, az is drágábban, mint Nyugaton. Ehhez képest...

A kedves PiciPuha kétnapi szívással jutalmazott meg grátisz. Volt egy Windows 2000 SP4-es gép (akkor az XP még épphogy csak kijött), és egyszercsak megszűnt rajta a hálózat. Újrainstalláltuk volna a hálózati komponenseket, de a TCP/IP telepítése közben a rejtélyes ''Helyreállíthatatlan hiba történt az adatbázis-keresés közben'' (''Unrecoverable error while searcing the registry'') hibaüzenetet kaptuk. Órákig tartó keresés után a következő cikket találtam: [link]. Bár ez kizárólag Windows 2000 SP1-ről szólt, és Proxy Server természetesen a közelben sem volt, megoldotta a problémánkat.

És hogy miért tartott két napig ezt megtalálni? Mert angolul keresgéltem, hiszen úgy több anyag érhető el, és a fenti lap angol nyelvű változatából [link] egyszerűen hiányzik a hibaüzenet, és a rá való hivatkozás. A német és a francia nyelvű verzióból is. Össze lehet vetni őket, a mai napig nem javították.

Végre valami, amiben nekünk jobb. A kedves nyugati polgárok meg csak dögöljenek, ha ilyen hibájuk van, és nem tudnak magyarul.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.