2022. július 6., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Intel I5-2500k vs. AMD Athlon X4 860K

Vajon mennyivel jobb 2011 egyik legjobb processzora mint 2014-es év egyik legolcsóbb "játszós" négymagosa?

[ ÚJ TESZT ]

Játéktesztek,X4 860K 3.

Az utolsó játéktesztem pedig egy mai darab: The Witcher III Wild Hunt. Itt is Fraps-szel mértem, a menü szerinti low-medium-high-über beállításokat használtam, képfeljavításnál szintén low-medium-high felosztást, a gyakorló rész után mértem a ghoulok támadása után, az elhagyott faluban a parton lévő szörnyekkel hadakoztam, s a hídig mentem ahol jött a griffes rész, azelőtt kapcsoltam le a mérést.

Ebben a játékban az első kettő beállításon viszonylag kiegyensúlyozott a helyzet, talán kisebb procilimit van, de magasabb beállításoknál egyértelműen VGA limit van. Medium grafikai részletességig még játszható, főleg a tuningolt hardverekkel, bár ott is bemegy 30 alá, de nem vészes még, később pedig már játszhatatlan.

A proci+VGA tuning-ból inkább csak a proci tuningja érződik Über beállításon, a többin szépen látszódik a Max FPS-ben a VGA tuning és a processzortuning is szépen növelte a min FPS-eket. High beállításon volt egy ugrása megint a procinak, amivel duplázta a tuning mértékét, ami jó, de nem tudom, hogy miért csak itt, pedig többször is lemértem.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.