2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Ingyenes multiplayer játékok V.

Ingyenes FPS játékok: katonák, terroristák, farkasemberek és a (virtuális)hulla gyártás...

[ ÚJ TESZT ]

Még nincs vége... Katt!

K.O.S. Secret Operations:
K.O.S. azaz Kill on Sight, ami annyit jelent: hentelj le mindenkit aki a szemed elé kerül. Ez elég pontosan jellemzi is a játékot. Kicsit nehézkesen indult, patchelgetés, hackerek elleni védelem frissítése, stb.


50 kilós menyecskének ekkora csúzli...?

Szerver választás után a karaktergenerálás következik, előre gyártottakból lehet választani. Válasszunk körültekintően, mert ez a fegyvereinket is meghatározza (hasonlóan a BF P4F-hez). Accountonként 2 karakterünk lehet. Innen már csak egy lépés, és irány a játék.

Beállításokban a Cf és WolfTeam-nél több lehetőségünk van, a grafika is szebb, a falak, tereptárgyak nem annyira egyhangúak. Sajnos az animáció itt is elég darabos, a fegyverváltások, ugrások elég spórolósak lettek… A hangok is jók, bár néhány fegyveré kicsit fura.

Ami még durva, hogy álló helyből lehet vagy 2 m-t ugrani, ezért megéri kommandós elitnindzsának lenni. Ezeket a kis hibákat leszámítva nagyon jó a játék, érdemes kipróbálni a stílus kedvelőinek. A játékban a szoba tulajdonosa különböző szintű és fegyverzetű botokat adhat hozzá a csapatokhoz. Ezt van aki szereti, van aki nem, ez örök vita. Okosan adagolva a botokat azért jól jönnek a nagyobb pályákon. Trailer. Videó.

Sudden Attack:
Grafikailag a jobbak közé tartozik, a falakon van némi dekoráció, leesett vakolat, kifröccsent vér és természetesen ember-alkatrészek.


Terroristák vs. terror-elhárítók. Ismerjük :)

Állítólag ez volt az első ebben a stílusban, sajnos ezt nem tudtam kideríteni, de nincs is nagy jelentősége. A szerver választó és a bolt pont úgy néz ki, mint a többi játéknál. Ahogy egy fórum hsz-ben olvastam: ha egyel játszottál, mindel játszottál…

Van néhány érdekes játékmód: pl. headhunt, ahol csak fejlövéssel lehet ölni, a többi nem számít. Touchdown: ez a zászlórablás helyi változata. Runaway: egyik csapatnál csak kés, a másiknál csak gránát… Big Head: a játékosoknak nő a fejük (arcuk?) a gyilkolástól… Videó.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.