2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

iMac kislány és elmesélem....

... hogy milyen az élet iMacen, 21,5"-on. Szubjektív és objektív bemutató, teszt, történelem egyben.

[ ÚJ TESZT ]

Benchmark, értékelés

És most jöjjön pár teszt, amit a NovaBench programmal készítettem. Összehasonlítási alapom nincsen, hogy ezek jók e vagy sem, én ezen eredményektől függően gyorsnak találom a gépet, és nem is fagy.

Pár infó a rendszerről

Egy-két alap infó azoknak, akiket ez tart lázban

A tesztek ugyan nem mutatják, de a gép kiválóan teszi a dolgát itt bent az irodában. Most sokan megkérdezhetik, hogy mi a fenének ilyen gép az irodai munkára? Nem én döntöttem a gépbeszerzésről, de örömmel használom a gépet, és a programokat is. A programok közötti együttműködést nagyon szeretem, a naptárban felvett elintézendő ügyeimről e-mail értesítést küld, így nem felejtem el - hasznos.

Ha valakinek nem csak irodai munkára kell a gép, érdemes egy kis időt szánnia a konfigurálásra. Az elején leírtam, hogy mi az, amit mindenképpen érdemes még a csomagba tenni. Minden ezen felül már egyéni döntés kérdése, de merevlemezből sosem elég :)

Aki szeretne megismerkedni egy másfajta felfogással, hozzáállással az informatika felé, csak javasolni tudom az alap konfigurációt. Ha megvannak a kiegészítő hardverek, akkor egy Mac Mini lehet még tökéletes alternatíva.

U.i.: Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatót, leírást. Ha bármi észrevételed van, jelezd nyugodtan! Nem vagyok almafanatikus, mai napig Win7-et és Linuxot használok. Egyszerűen csak úgy hozta a sors, hogy most az OS X-szel is meg tudtam ismerkedni.

Azóta történt

  • openSUSE 12.1 KDE

    Hosszú idők óta igyekszem átállni a Win7 alól Linux alapú rendszerre - eddig egész simán ment!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.