2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Ilenar (pre-alpha) körökre osztott stratégia

Elérkezett az idő, hogy pre-alpha tesztelésre toborozzunk embereket a játék legújabb kiadásához!

[ ÚJ TESZT ]

A Zymsue frakció - visszatekintés

A Zymsue egységek leírásai:


Őrző

A legkiválóbb rendfenntartóiból a Zymsue Birodalom Őrzőket fogad fel, akik az épp aktuális uralkodó biztonságára ügyelnek. Azonban, ha szélsőségesre fordul a helyzet, vérüket adják az uralkodójukért.


Sámán

A Sámánok pszichokinetikus képességükről ismertek leginkább, melyet a Zymsue vallásban a szellemvilágukból táplálnak.


Kísértet

A veterán harcosok, akik sokáig szolgálták az uralkodó kegyeit, azonban a nagy harcok során életüket vesztették, új esélyt kapnak és a technológiának köszönthetően újjászülethetnek.


Fanatikus

A Fanatikusok nem kifejezetten azért játszanak nagy szerepet a hadviselésben, mert jó stratégák, egyszerűen csak ész nélküli gyilkoló gépek, akik nem félnek semmitől és nyakig fel vannak fegyverkezve.


Bevégző

Ezek a robotok még az Ősi Suevus nép szolgálatában álltak régen, építkezésekben és szállításban segédkeztek. A Kitaszítás Korában azonban a tervrajzok a Zymsue-nál maradtak, akik a háború eszközének használják.


Mátriárka

A Birodalom legmagasabb rangú harcosai. Kiemelkedő észjárásukat csak halálos reflexeik és természetfeletti erejük múlja felül. A sámánokhoz hasonlóan, ők is az Ilenarból táplálkoznak.


Rashad

Jobb elkerülni a Zymsue kapuőreit, termetüknél már csak szent elhivatottságuk erősebb, mindent megtesznek uruknak és parancsolójuknak. Póklábaikkal tömegeket taposnak el és nem vetik meg az Ilenar erejét sem.


Zayshar

Zayshar a Zymsue nemzedék legnemesebb és nagyhatalmú uralkodója. Az Ilenarból eredő ereje még a Mátriárkát is felülmúlja. Harcba szállni nem érdemes egy felvigyázóval, hacsak nem vagy felkészülve a halálra.

Bekerültek neutrális egységek is a játékba:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.