Hummer H1+ - Minden plusz számít

Hirdetés

Multimédia, kamera

A hátlapra szerelt fixfókuszos kamera 5 megapixeles képeket tud készíteni, videóból pedig 720p felbontásúakat tudunk vele rögzíteni. Hatékonyságát egy LED vaku is segíti. Az előlapra is került egy kamera, ennek maximális felbontása 0,3 megapixel. Az Android alap fotós alkalmazását kapjuk, melyben a normál mód mellett van panoráma, illetve arcfelismerő funkció is.

A pár tesztképből egyértelműen látszik, hogy nem a fotózás a készülék erőssége. Sajnos a fix fókusz ezúttal is sokat ront a helyzeten. Az erős zajszűrésnek köszönhetően a képek elmosottak, életlenek. Makróra esélytelen használni, 30 centinél közelebbi tárgyakról már életlen képeket tud csak csinálni. Ha van elég fény, akkor lehet valamelyest elfogadható fotókat produkálni, de csodákat ne várjunk tőle. A vaku sem egy nagy durranás, maximum 1-2 méterig hatásos.

A videó terén sem teljesít jobban a készülék, itt is a homályosság és az elmosódás a jellemző. Az előlapi kamera viszont hozza az elvárt szintet, amire szánták, arra tökéletesen elég.

A hardver elég jól teljesít videolejátszás terén, az alap médialejátszó egyszerűen kezelhető, viszont a különböző DiVX és MKV formátumú anyagoknál jelentkezhetnek hangproblémák. Másik médialejátszóval kiküszöbölhető a hiba, de még így is előfordul, hogy MKV fájlok lejátszásánál egy-egy pillanatra megakad a film, főleg nagyobb bitrátájú anyagoknál.

Zenelejátszóból is az alap androidost kapjuk, van benne hangszínszabályozás, albumborító-megjelenítés, támogatja a legtöbb hangformátumot is.

Ezen kívül a készülékben található még FM rádió is, amely RDS és felvétel funkcióval is bír. Működéséhez sajnos ezúttal is elengedhetetlen a headset, mint antenna.

A készülék hátoldalán található hangszóró kellő hangerővel bír, igaz maximumhoz közelítve elkezd kissé recsegni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények