2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Huawei Honor 2 bemutató

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Négy magos Huawei telefon, mely szinte mindent tud és ráadásul, piszkosul jó ára van? Kiderül!

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Külső:

A telefont kicsomagolva és először kézbe véve feltűnik, hogy mennyire beleillik az ember kezébe. A bekapcsoló gomb pont jó helyen van, a telefon közepesen nehéz, de mivel elég terebélyes, ezért ez annyira nem tűnik fel. Ugyan nem túl vékony, de vastagnak sem mondanám. Nekem pont ideális. Minőségi érzetet kelt és csak erős nyomkodásra hallat valamiféle nyöszörgő hangot. Ezért nem kell nyomkodni.

A készülék 134 x 67.5 x 10.5 mm méretű és 145 gramm. Elölről egy 4.5 inches és 720 x 1280 pixel (326 ppi) felbontású IPS kijelző fogad minket Gorilla Glass 2 típusú védőüveggel. Alul három nyomógomb van: VISSZA, HOME, MENÜ. Felül baloldalról indulva egy értesítő LED van, ami szinte bármire befogható a megfelelő programokkal, de alapesetben például értesít minket az elmulasztott telefonhívásokról.

A telefon elején találunk továbbá egy hangszórót, alatta egy ezüst Huawei feliratot, mellette pedig a közelség- és a fényérzékelőt, valamint az elülső kamerát, ami e tulajdonságokkal rendelkezik: 1.3 MP, 720p@30fps.

A készüléket körbeöleli egy fém keret, ami némi eleganciát kölcsönöz neki. A hátlap egyszerű matt műanyagból készült, de mégsem csúszik a kézben és az ujjlenyomatot sem gyűjti. Bal oldalt van a szabvány micro USB csatlakozó. Alul egy mikrofonnyílás található. Jobb oldalt pedig a bekapcsoló és a hangerő szabályzó gomb, amik nem kattognak és jó a nyomásérzetük is. Felül van egy 3,5mm-es Jack járat.

A készülék hátulja igazán érdekes, mivel ott található a sztereó hangszóró, ami rendelkezik Dolby Digital Plus, valamint Dolby Mobile tanúsítványokkal. Felette egy Huawei logó és ez felett pedig ott van a másodlagos mikrofon, mivel a készülék rendelkezik dupla zajszűrős technológiával is, valamint a 8 megapixeles (3264x2448 pixel) autófókuszos és dupla LED villanós főkamera, ami képes 1080p-s videók felvételére 30fps mellett, folyamatos autófókusszal és sztereó hanggal.

A készüléket szétszedni elég egyszerű művelet, abszolút nem körömtépő. A hátlap alatt találjuk az eltávolítható 2230mAh-s Li-Polymer akkumlátort, valamint a MicroSD és a normálméretű SIM kártyabővítő helyet.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.