2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Huami Amazfit GTR: elegáns és sportos

Egy elegáns sportóra, amely remek társ sportolás közben, de öltönyt húzva is tökéletesen illik hozzád.

[ ÚJ TESZT ]

Amazfit App és egyéb alternatívák

A hivatalos Amazfit alkalmazás elérhető az Android és iOS felhasználók számára is. Ez a jól ismert Mi Fit alkalmazás enyhén módosított változata, fekete-fehér és piros színsémával. Ennek megfelelően a kezdőlapon áttekintést kapunk a lépésszámról, az alvás, a pulzus, a súly és a sport tevékenységekről.

A profil fülön a hívások és az alkalmazások értesítéseit, az inaktivitás-figyelmeztetéseket, az SMS, valamint lépésszám értesítéseket kapcsolhatjuk be. Minden típusú értesítéshez saját vibrációs mintát készíthetünk. Itt állíthatjuk be a csukló felemelésével történő kijelző felébresztést, a pulzusmérést, vagy az alvásfigyelést is. Az időjárás beállításai is ezen a fülön érhetőek el. Jó dolog az, hogy minden beállítás szinkronizálva van a felhővel. A Mi Fit alkalmazással használtam előtte az Amazfit Bip órát, az Amazfit App letöltése után bejelentkeztem a Mi fiókba (Google, vagy Facebook fiókkal is lehet) és minden tevékenységemet, beállításomat összeszinkronizálta. Magyarán ott folytattam az új órámmal, ahol abbahagytam a régivel.

Abban az esetben, ha még több funkcióra van szükségünk, a Notify & Fitness és a magyar fejlesztésű Mi Bandage rengeteg hasznos okossággal vértezi fel kedvenc óránkat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.