2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC Desire X - A kis menő

Ajánlott, ha egy jó középkategóriás telefont akarsz, jó kijelzővel, jó üzemidővel és jó sebességgel.

[ ÚJ TESZT ]

Előszó

A 2012-es évre a HTC azt ígérte, hogy kevesebb, ám jóval versenyképesebb modellel fog előrukkolni, mint a korábban. S bár az eladásaik a rossz marketing miatt nem alakultak túl jól, azért egész jó cuccokat dobtak piacra. Volt batár kijelzővel és bika hardverrel szerelt One X, hardveresen gyengébb, ám prémium anyagminőségű One V, valamint a HTC adott ki elsőként Qualcomm S4-es, Krait magos processzorral felszerelt készüléket is, a One S-t. Majd jöttek kisebb ráncfelvarrások az év során, köztes modellek, vízálló, és két SIM kezelésére alkalmas modellek is.
A gyártó próbálta is betartani amit ígért, a jó hardverezés, az anyagminőség, a jobb kamerák, jó kijelzők, szinte az összes 2012-es HTC modellre igaznak bizonyulnak. Kisebb hibák estek itt-ott, na de melyik gyártónál nem? Tudunk ilyet? Dehogy.... valamint a gyártó a rosszabb éve miatt kénytelen volt kicsit összehúzni a nadrágszíjat, így a Beats fülesek kikerültek az alap csomagokból.

Térjünk is a tárgyra:
A Desire X készülékeket a HTC Magyarországtól kaptam meg, eredetileg 3 hétre, amiből végül picit több mint egy hónapos tesztidő lett. Nézzük hát, mire mentem tesztalanyunkkal a Desire X-el, és vajon miért szerettem meg annak ellenére is, hogy egy jóval magasabb szintű készülék, a HTC One X segít a mindennapok során.

Nézzünk egy áttekintő táblázatot:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.