2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Utazás rovat

Honor 8X a határon túlról

Több országból is lehetőséget kaptunk néhányan, hogy a Honor 8X európai premierjére látogathassunk.

[ ÚJ TESZT ]

Negyedik nap – utazás, összegzés

Korai kelés után irány a legfontosabb étkezésnek hódolni. A szokásos kávénak csúfolt fekete folyadék és vastagon rakott tányér étel ideiglenes tárolóhelyére való szájon át történő elhelyezése után megismerkedtünk a taxisofőrünkkel, aki végre jól beszélt angolul, így megismerkedhettünk vele kicsit jobban is. A szerb csapat két tagjával utaztunk együtt ki a reptérre, ahol nekik még 3 és fél órával többet kellett várniuk, mert késett a gépük. A mienk nem késett, csupán a remek szervezésnek köszönhetően nem direktben indultunk haza, hanem előbb még elugrottunk Münchenbe is, hiszen nincs is annál jobb, mint négy nap alatt négy különböző repteret feltérképezni.


A csapat

Budapesten aztán az első utam a négy napja elrejtett zsebkés rejtekhelyéhez vezetett. Mivel bíztam a hazai tisztaság hiányában, ezért becsomagoltam egy fehér zsebkendőbe a bicskát, gondolván, hogy akkor lesz a legnagyobb biztonságban, ha szemétnek tűnik, mert akkor úgysem nyúl hozzá senki. Mikor odaértem, azt láttam, hogy a bokor, ami tövéhez elrejtettem, erőteljesen megnyirbálásra került. Feltételezem, mivel látták a biztonsági kamerán, hogy valami fura figura elrejt ott valamit, ezért megnézették, hogy nem valami ketyegő kémiai eszköz pihenget ott dolgára várva. Remélem, nem okoztam ilyenféle problémát az ott dolgozóknak... Mindezek ellenére megtaláltam kis fehér csomagomat ott, ahol hagytam, így a tisztaság hiányába vetett reményem beigazolódott, és megmaradt feleségemtől kapott ajándékom.


Meglett

No és hogy megérte-e az út? A telefonról nem tudtam meg sokkal többet, mint ha elolvasok egy tesztet, és megtapogatom egy boltban, ahol kiállításra kerül. Ugyanakkor a Honor gondolkodásáról, némi stratégiai tervezésről, illetve pár tucat ember életéről annál többet sikerült megismernem. Roppant módon hiányzott a családom, és így utólag belegondolva látom azt, hogy amennyiben nem 24-47 év közötti korosztály megy ki egy ilyen útra, hanem 20-30 közöttiek, akkor valószínűleg sokkal inkább készek beleélni magukat a programba, mivel sok dolog újdonságként hatott volna számukra, így el lettek volna kápráztatva.

Az elképzelés, hogy létrehozzanak egy ilyen fan klubot, kifejezetten jó stratégiai lépés. Persze érződik, hogy még kínai fejjel gondolkodnak, nem európaival, de azt is látom, hogy készek sok mindent megtenni annak érdekében, hogy valóban eredményesek legyenek. Rengeteg területről lehetőségünk volt beszélgetni a cég embereivel, illetve jó nemzetközi közösséget hozott össze ez az út, ami abból is látszik, hogy még szombat éjjel fél egykor is beszélgettünk egymással. Persze, sok dolgon kell még faragni, formálni, de a tervhez, hogy 5 éven belül a top háromban legyenek, bizony szükséges az, hogy legyen egy rajongói bázis minden országban. Ilyen és hasonló programokkal pedig megvan rá az esély, hogy ezt sikerüljön kialakítani, ami által a lehetetlennek tűnő cél akár valósággá is válhat pár éven belül.

Köszönöm, hogy képzeletben elkísértél ezen az úton.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.