2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Utazás rovat

Honor 8X a határon túlról

Több országból is lehetőséget kaptunk néhányan, hogy a Honor 8X európai premierjére látogathassunk.

[ ÚJ TESZT ]

Kezdetek

Páran talán találkoztatok a mobilarénás Honor Blog egyik bejegyzésével Utazz Prágába a Honorral címen. A lényege tömören annyi, hogy leírod, téged mi érdekelne a telefon kapcsán, és ha minden összejön, te leszel az egyik, aki kiutazhat Prágába az európai premierre. Végül guruzone fórumtársra és rám esett az oldal szerkesztőinek és a Honor munkatársainak közös választása, így apróbb szervezési döccenők közepette mi indultunk neki az arany Prága megtekintésének.

Megindult tehát a szervezés, munka terén és családban is az egyeztetés, hogy szabaddá tudjam tenni magam erre a 4 napra. A kiutazás ugyanis kedden történt, a visszaút pedig holnap következik. Mivel elég sok feladatom van, ezért nem sikerült mindent félretennem, szóval hozni kellett magammal a gépet is, hogy tudjak a hotelből dolgozni. Ez cseppnyi szürke felleget vont Prága kék egére, de nem tette tönkre az utazást.

Amikor kiküldték az itinert, két dolgon is meglepődtem. Először azon, hogy a Marriott hotelben foglaltak szobát. Megmondom őszintén, nem vártam volna ilyen szintű ellátást. Voltam Prágában 3 csillagos szállodában, az is bőven jó minőségű volt, illetve mikor konferenciákra utazunk, akkor is általában 4 csillagos szállodákban foglalnak helyet, így meglepődtem ezen a lehetőségen – de persze nem bántam. Ezzel viszont nagy kontrasztban volt az a tény, hogy a repülőjáratot kifelé és visszafelé is átszállással szervezték le. Így lényegében kétszer annyi ideig tartott otthonról az utazás a szállodáig, mint ha autóval mentem volna. Persze ez egy olyan kényelmetlenség, amit örömmel szenved el az ember.
Nézzük napról napra az eseményeket...

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.