2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Hogyan válasszunk porszívót?

Porszívó vásárlás előtt állóknak szeretném összefoglalni a legfontosabb tudnivalókat, hogy a kínálat erdejében eligazodva tudjanak dönteni.

[ ÚJ TESZT ]

Konklúzió

A legjobb porszívó?

Erre a kérdésre nagyon nehéz egyöntetű választ adni, ugyanis mindenkinek más. Más porszívó kell egy olyan gazdinak aki a lakásban tartja kedvenceit, más egy panziótulajdonosnak, más egy allergiásnak és más egy kislakásban élőnek. Persze minden kategóriának vannak olcsóbb és drágább modelljei, vannak kevésbé sikerült darabok és vannak nagyon masszív, tartós porszívók. Szélsőséges esetben 10 ezer Forinttól egészen 180.000 Forintig találunk a piacon porszívót és akkor még nem is szóltam az MLM stratégiával, házi bemutató során forgalmazott, durván túlárazott (400-600 ezer Forintos) készülékekről.

Nem lehet egyértelműen kijelenteni tehát, hogy melyik a legjobb porszívó, mert mindenkinek más felel meg. Egyébként is elképzelésünknek legtöbbször a pénztárca szab határt. Viszont ha elkerüljük a nagyon olcsó modelleket, nem sajnáljuk az időt és az energiát, hogy utánaolvassunk a kiválasztott típusoknak, kérdezünk a fórumban, akkor biztos, hogy meg fogjuk találni a számunkra megfelelő porszívót mind ár, mind pedig érték viszonylatában, amellyel nem nyűg a takarítás, hanem öröm.

Egyéb kérdésekkel szívesen várunk mindenkit a Háztartási gépek fórumban.

Ha robotporszívók témában szeretne tájékozódni, akkor ajánlom figyelmébe az erről szóló cikkemet.

Jó porszívózást!
Ribarszki

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.