2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hetifilm, a magyar Netflix

Kipróbáltuk a legújabb hazai VOD szolgáltatásat, mely ígéretesebbnek tűnik, mint amilyen most.

[ ÚJ TESZT ]

A remény hal meg utoljára

A fenti hibák, melyek megkeserítik a Hetifilm használatát, simán javíthatóak, így nem elképzelhetetlen, hogy idővel kimondottan jó szolgáltatássá érik. Az indulás után nem sokkal jeleztem feléjük, hogy ez a "mindent szinkronnal" dolog szerintem annyira nem jó, amire azt a választ kaptam, hogy dolgoznak az ügyön, szóval lehet reménykedni.

Néhány hete pedig szerverfejlesztés miatt állt le az oldal rövidebb időre. Őszintén szólva, én ennek örülök, mert egyrészt az látszik, hogy a tervezett hardver nem volt elég a nézők kiszolgálására (tehát többen érdeklődnek, mint amire számítottak), másrészt komolyan gondolják, és nem restek beleölni némi pénzt, hogy jobb élményt nyújtsanak.

Az idő azonban ellenük dolgozik. Egyrészt, év vége felé már várható és elvárható, hogy a Netflixen korrekt mennyiségben álljon rendelkezésre magyar feliratos tartalom, másrészt az HBO komoly bővítésbe kezdett a térségben: egyes mobilszolgáltatóknál is előfizethetünk majd az HBO GO-ra, lényegesen olcsóbban, mintha egy sima HBO csomagot választanánk.

Reméljük, bírni fogja a versenyt, és nem úgy végzi, mint a Fuso.

A Hetifilm koncepciója, alapvető megvalósítása jó, és az árazás is korrekt. Egyedül a képminőség, és az eredeti nyelvű tartalom hiánya hagy igazán komoly kívánnivalót maga után. Reméljük, időben kiforr annyira, hogy méltó vetélytársa legyen a nevesebb VOD szolgáltatásoknak, és ne jusson a Fuso sorsára.

Update: Ahogy ígérték, javult a szolgáltatás: most már nem csak Internet Explorer és Edge alól megy a lejátszás, ezen kívül egyes filmeknél választható eredeti hangsáv és kapcsolható felirat is. -2016.05.24.

Azóta történt

  • Movian /aka Showtime

    Szeretném bemutatni nektek a Movian Playert, mely egy kiváló film/zene lejátszó és ettől sokkal több!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.