2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Gamer gép vagy elavulófélben lévő középkategória?

Platform- és generációváltás bő lére eresztve: a múltból a jelenbe egy kis jövőbetekintéssel.

[ ÚJ TESZT ]

Unboxing 2.

MONITOR

A kibontást követően nem csalódtam. A monitor szép, ezt nem lehet túlragozni.

NYOMTATÓ

A kicsomagolás nem különösen volt nagy hatással rám. Számítottam rá, hogy nem sok minden lesz a dobozban a nyomtatón kívül. A kötelező tápkábelt (EU-s és brit dugvillával), driver CD-t, és USB (A-B) kábel-t mellékelnek a készülékhez.

BILLENTYŰZET

A kidobozolást követően semmi hiányérzetem nem támadt. Ennyi pénzért ennyit lehet kapni. A szemnek szép a klaviatúra. Az igazi értéke a használatban derül majd ki.

EGÉR

Az egyik, ha nem a legnagyobb meglepetést okozó periféria. Minden képen csak a bal oldalát láttam, és a leírásokat csak felületesen futottam át, így hatalmas öröm volt számomra, hogy a jobb oldalán is vannak extra gombok. Duplapluszjó, egy kis orwelli szemantikával élve, hogy fekete és átlátszó hátterű matricával is kedveskednek, így a feketétől eltérő színű házak tulajdonosaira is gondoltak. További kedvesség, hogy egy kis hordozó zsákocska is jár a cincogóhoz.

RENDSZERHŰTÉS

Ismételten a felületes tájékozódásomnak köszönhetően jól benéztem a légkavarókkal egy apró dolgot. Terveim szerint nem szerettem volna, ha karácsonyfa módjára világítana a számítógépház, mégis sikerült LED-es ventilátorokat rendelnem. Ettől eltekintve elégedett voltam a kicsomagolást követően. Gumitüskéket is mellékeltek a rögzítéshez, valamint jár a termékhez egy 3pin-molex átalakító is.

SZÁMÍTÓGÉPHÁZ

Tudni kell, hogy a karácsony miatt a családomtól kaptam meg az Aerocool házikót, éppen ezért csak december 25-én került hozzám. Természetesen ez semmit nem von le az élvezeti értékéből. A kicsomagolás pedig ugyanúgy mosolyt csalt az arcomra, mint a többi hardver. A gigantikus dobozban a ház mellé csomagoltak temérdek csavart és a felső cserélhető tetőpanelt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.