2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Modding rovat

GameBoy Advance felturbózása

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Bemutatom, hogy miként is lehet egy letűnt kor termékét kicsit fiatalabbá varázsolni.

[ ÚJ TESZT ]

Zárszó

A kész gép az alábbi módon fest:

Sajnos a képek nem adják vissza kijelző élességét és színtelítettségét, de tökéletes. Van, aki jogosan veti fel, mi létjogosultsága van manapság egy ilyen gépnek, mert telefonon tudja nyomni az emulátort, az is ugyanazt tudja. Az efféle dolgokhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy ezeknek a régi termékeknek van egyfajta légköre, kisugárzása, népes rajongótábora, nem beszélve arról, hogy mikor még a boltok polcain futottak, sokunk nem engedhette meg magának azt a luxust, hogy tudjon venni belőlük, nem még "kazettákat" hozzá. A játékos történelem darabkáiról van szó, amiket meg kell becsülni.

Üzemidő fronton senki ne érdeklődjön, ez nagyban függ a felhasznált elem minőségétől, illetve kapacitásától. Magától értetődő, hogy egy gagyi kínai akku, ami X mAh, nem fog felérni egy minőségi (Varta, Eneloop) ugyanazon értékkel rendelkezővel, illetve a nem tölthetős elemek garmadájáról nem is beszélve, így fals infókat kellene közölnöm.

A Pokémon LeafGreen honosításban való segédkezésért, áldásos munkáért Special Thanks MistyxVivi! (Sorry, nem választottál magadnak álnevet.)

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.