2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Game Boy játékok bemutatója

Ismét egy kis időutazásra invitállak titeket, megnézünk pár Game Boy, és más platformra készült játékot.

[ ÚJ TESZT ]

Sega Mega Drive

A végére pedig két Mega Drive-os játék maradt, az egyik a World Cup Italia 90, a másik a Sonic The Hedgehog.

World Cup Italia 90 (Sega, 1990)

A World Cup Italia 90 egy felülnézetes focis játék, egyszerű grafikával és játékmenettel. Az első képernyőn egy világtérkép látható, melyen kiválaszthatjuk kedvenc csapatunkat, és kezdődhet is a mérkőzés. Mindenképpen fontos megemlíteni, hogy a játék teljes mértékben hivatalosan licenszelt darab.

Link a játékmenetről: [link]

Sonic The Hedgehog (Sega, 1991)

Na ez nehéz lesz... Sonicot a Sega keltette életre, Mario riválisának szánták. Mondanom sem kell, hogy Sonic beváltotta a hozzá fűzött reményeket, szintén hihetetlenül sikeres lett. A Mega Drive-os Sonic The Hedgehog pedig minden idők egyik legjobb játékává vált. Sonic fő ellenfele, Dr. Ivo Robotnik mindenáron magáénak akarja tudni a Káosz Smaragdokat, ezek mozgatják ugyanis Mobius-t, Sonic világát. A játék zónákra van felosztva, minden zóna három pályát foglal magába, melyek végén Dr. Robotnikkal nézünk szembe. Sonic gyűrűket is tud szerezni, amíg legalább egy gyűrű van nála, nem tud meghalni, viszont ha találat éri ezek a gyűrűk szétszóródnak. A játék tele van mozgó falakkal és szakadékokkal, melyek ellen a gyűrűk nem nyújtanak védelmet. Eszméletlen játék, nem is tudom szavakba önteni a véleményemet, szerintem minden embernek ki kellene próbálnia. A pályák zenéje pedig vitán felül zseniálisra sikerült.

Link a játékmenetről: [link]

Ennyi fért bele a második cikkembe, remélem mindenkinek okoztam vele néhány örömteli pillanatot. A cikkem folytatásában néhány Nintendo DS játékról lesz szó.

Azóta történt

  • Játékok a NES-korszakból

    Rövid írásomban a számomra top 6 NES játékot mutatnám be egy kis múltidézés keretében.

  • Missing in Action: Nintendo címek

    Régvolt idők Nintendo játékai: körutazás a folytatásra váró Nintendo sorozatok világában, ami nem csak Marióból és Zeldából állt.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.