2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy W hibák és plusszok

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az előző írásom folytatásaként néhány hibát és pozitívumot szeretnék bemutatni.

[ ÚJ TESZT ]

Sziasztok!

Előszó:

Előző cikkemben leírtam eme telefon durva és lényegre törő részleteit, mit is tud és miért választottam. Mostani cikkemben néhány hibát és pozitívumot szeretnék bemutatni nektek.

Névjegyzék:

Számomra ez hozta az egyik legnagyobb pluszt. Eddigi Androidos modelljeimnél nagyon nem szeretem, hogy importálni tudtam SIM-ről, de exportálni nem. Ez itt megváltozott import és export is megy rendesen. Ezért nagyon nagy UP ennek a telefonnak!

Wlan:

Ezért jár a második nagy UP! Van itthon egy Galaxy Ace is annak a wifi-je sokkal gyengébb! Ugyanarra a hálózatra Wlan bekapcsolása után 2-3 mp alatt csatlakozik a W, míg az Ace ugyanarról a helyről nem is látja!

Kijelző:

Negatívum: Hát itt ért egy kis csalódás! 4-5. nap környékén észrevettem 1 db pixelhibát fekete háttérnél. Ennek nagyon nem örültem hiába nem zavaró akkor is ott van és a tudat nem hagy nyugodni! Ezért az egy pixelért nem akarom visszaküldeni garanciába, de kíváncsi vagyok a további fejleményekre, vajon fog-e még megjelenni hiba a kijelzőn???

Pozitívum: Karcálló! Próbáltam szikével! :D VIDEÓ A Darth Vader hangomtól és levegővételtől nem megijedni :D Kissé beteg vagyok! :(

Hívásminőség:

Sokan kérdezték tőlem, hogy nem-e találkoztam a külföldi oldalakon olvasható hívás közbeni hangminőség hibáról. Nekik mondom nem! Nálam és a hívott félnél is szép hiba nélküli hangot generál a dolog. Hozzáteszem Jobb a minőség mint az Ace-ünknél!

Akkumulátor:

Itt még egy csoda ért engem! Végre nem egy olyan telefon amit minden este töltőre kell tolnom! Nálam netezés, nyomkodás, kis játék és persze telefonálás közepette kibírja a két napot! Hozzáteszem azt is ami nálam kibír 2 napot az igenis jónak mondható! Okostelefonban nemigen bírta eddig egy sem.

Memória:

A RAM memória azért sokszor fogyóba megy és csak azt látom a kijelzőn, hogy 29-32 MB körül mozog, ami azért engem kicsit zavar! Alap TW 4 Launchert használok, időjárás és óra widgettel. Tehát nemigen pakolom tele a kijelzőt cuccokkal és ha kilépek valamiből mindig dobok egy kis killt a programoknak. Mégis mindig a zsebembe is egyre csak fogy a RAM mérete.
Nem jöttem rá miért, de talán SW hiba lehet sajna nem tudom. Már várom a CFW-ket hátha javítanak rajt valamit. Majd meglátjuk!

GPS:

Tartja az átlagot volt amikor 30-40 mp alatt megtalálta a jelet, de volt amikor 3-4 perc is kellett neki. Szerintem ez egy elfogadható dolog eddig átlag időben úgy 1perc 30mp alatt jelet talál.

Egyenlőre ezeket tudnám szóba ejteni a telehon hibáiról és azokról a pozitívumairól. Összegzésében nincs gond a telefonnal jól muzsikál ahogy kell neki! Bármi egyéb hibát találtok jelezzétek, vagy ha kérdésetek van nyugodtan tegyétek fel azokat!

További szép napot!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.