Hirdetés

2019. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Fractal Design Arc Midi bemutató

Egy hosszú, ámde végül boldog kálvária története, fogyasszátok egészséggel!

[ ÚJ TESZT ]

Előszó, bemutatkozás

Tisztelt Hölgyek és Urak, a következőkben egy nagyon régóta tervben lévő írást olvashattok egy igen esztétikus házikóról, és annak birtokbavételéről.

Régóta fenem rá a fogam, hisz amikor először megjelent róla cikk a péhán, már akkor tudtam, hogy mi kell nekem. Ez bizony 2010 decemberében történt, úgyhogy jó sokáig sóvárogtam utána. Mentségemre legyen, hogy június elején jelent meg ténylegesen a piacon.

Egy Fractal Design házról van szó, ami sokaknak még idegen lehet, úgyhogy ide egy kis bevezetőt szántam.

Röviden a márkáról: elég fiatal brigádról beszélhetünk, akik svédhont képviselik, ezidáig igen jó minőségben. Palettájuk elsősorban házakat takar, néhány kiegészítőt ezekhez, illetve van pár komoly tápegységük is. Pazar belső, gyönyörű külső jellemzi mind a kuckókat, mind a tápokat.

Hivatalos Fractal Design honlap az érdeklődőknek, és barátságos PH! Fractal topic a kérdezőknek.

Jómagam régóta a márka szerelmese vagyok, azt hiszem ez látszik, a sors iróniája mégis, hogy az egyik első Fractal házat itt nálunk Recon666 cimbora szerezte be, és mutatta be Nektek egy igen korrekt írás személyében, az én házikómról elsőkézből pedig zodo kolléga tollából olvashattok egy igényes blogbejegyzés formájában.

Az itthoni beszerzés még mindig körülményes, nem úgy megy, hogy bemegyünk a pécébótba, és ezt kérem utasítással már zacskózzák. A magyarországi márkaképviseletet elvileg már hónapok óta keresik Fractalék, nem túl sok sikerrel. Szerencsére nincs baj, főleg ha valaki a PH! embere, mivel z0d1ak és OC fórumtárs már jó rég óta a bizniszben van, tőlük könnyedén lehet beszerezni őket. (jómagam z0d1aktól vásároltam be, nagyon korrekt volt, ezúton is köszönöm neki még egyszer :) )

A házak ár/érték arány ha nem is kiemelkedő, de teljesen korrekt. Kategóriájukban zömmel őket ajánlják. Mindet letisztult formavilág jellemzi, méretük HTPC dobozkáktól kezdve, sztenderd házikókon át egészen kastélyokig terjed, ehhez áruk is igazodik. No de elöljáróban ennyit, most már jöjjön aminek jönnie kell!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.