2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Filléres MT4171 mini USB DVB-T vevő

A DVB-T adó terjedésének köszönhetően akár laptopról is tévézhetünk, de nem mindegy, mennyibe is kerül...

[ ÚJ TESZT ]

A beszerzés

Korábban olvastam egy blogbejegyzést, amiben egy TP-Link routert használ fel arra a tulajdonosa, hogy IP-re ültesse a DVB-T adókat. Mivel van egy elfekvő TP-Link routerem, úgy gondoltam, egy próbát mindenképpen megér, de költeni a lehető legkevesebbet akarok rá. A jelveszteségek (és az utánajárás) minimalizálása érdekében hagyományos antennacsatlakozással kellett rendelkeznie, ellentétben a blogbejegyzésben találhatóval.

Kis keresgélés után találtam az eBay-en az MT4171 típusjelzésű, USB csatlakozós, mini DVB-T vevőre. Az ára $7.49 (itthon $25 körül kapható ugyanez).

A fizetés PayPal segítségével történt, a kereskedő nem is fogadott el más fizetési formát, a szállítás a származási helyet figyelembe véve mindössze 2 hetet vett igénybe, viszont követési számot nem kaptam. A csomag érkezésének napján a szállító cégtől kaptam egy e-mailt, amiben érdeklődtek: megérkezett-e a termék, mindent rendben találtam-e a szállítással, szükségem van-e valami információra. Egy kínai szállítótól szerintem ez igazán figyelemre méltó.

A csomagolás a lehető legolcsóbb: 2 darab, tenyérnyi habszivacs közé helyezett vevő, mini CD és egy mágneses talpú botantenna.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.