2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Euronics Mega Budaörs - szerintem

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Elzarándokoltam a Megába, hogy megnézzem, mit alkottak az Electro World helyén.

[ ÚJ TESZT ]

Megközelítés,

Megközelítés

Mivel mostanában (úgy fél éve - nehezen döntök, na) elkezdtem laptopokat nézegetni, de még nem választottam, így kézenfekvőnek tűnt az ötlet, hogy körülnézek a friss, ropogós Euronics Megában, mely többek közt a korábbi Electro World helyén nyílt Budaörsön.

Az előd üzletnek nem igazán jött be az elhelyezkedés, bár ha jobban bele gondok, nekik sehol sem jött be túlzottan, én már csak egy boltról tudok Budapesten. A megközelíthetőség továbbra sem a legjobb, és kicsit romlott is, ugyanis a Tesco busz már nem tesz kerülőt a Praktiker-Jysk-Euronics trió felé, hanem egyből elindul vissza az Etele térre. Ez főleg a nyári melegben probléma, elég sokat kell gyalogolni a tűző napon. Azért túl lehet élni, de busszal sokkal kellemesebb volt az út.

Az üzletnél kisebb meglepetésként ért, tele volt a parkoló, ez nyilván annak volt köszönhető, hogy most nyitott meg, szerintem egy-két héten belül visszaáll a rend, és megint egy elhagyatott raktár benyomását fogja kelteni az épület.

Bent

Meglehetősen fura érzés tört rám. Kicsit olyan volt, mintha csupán emberek töltenék be a hatalmas teret. Ez annak volt köszönhető, hogy egyik polc sem ér tovább egy ember mellkasánál, így egy elég levegős, könnyen átlátható üzletet hoztak létre. Ez tetszett. Ha szép lassan körbenéztem, rögtön megtalálhattam azt, amit kerestem, a plafonról lógó nagy tájékoztató tábláknak köszönhetően.

Ezen a ponton megjegyezném, hogy csak a szórakoztató elektronikai részt jártam körbe, azt sem teljesen. Láttam sok mosógépet és hűtőszekrényt kirakva, rengeteg tévét, voltak hifi tornyok és vasalók, porszívók, és minden elektronikai cucc, amit csak az ember megkívánhat. Viszont az alapján, amibe úgy jobban beástam magam, lehet, hogy a látszat kissé csalóka volt. Vegyük például a filmeket, a DVD-k közt nem igazán volt választék, leginkább régebbi, olcsó kiadványokkal voltak teli a polcok, két sor volt megtöltve velük, ami meglehetősen szegényes, legalábbis a Saturn-MediaMarkt felszereltségét figyelembe véve.

Aztán jöttek a videó játékok, ahol igazából nem csalódtam, mert hát egyik boltban sem az igazi a választék, ez is egy olyan cikk, amit szinte csak interneten vagy szaküzletben érdemes vásárolni, már csak az ár miatt is. Volt kihelyezett PS3, Xbox360 és Nintendo Wii, még egy PC is ki volt rakva két kontrollerrel, igaz, utóbbit elfelejtették bekapcsolni. Reméljük, csak kezdeti nehézség.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.