2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

Empire Avenue - a social tőzsde

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az Empire Avenue egy social tevékenységeken alapuló 'virtuális cég', aminek részvényeit árusíthatjuk...

[ ÚJ TESZT ]

Az Empire Avenue-ban nyomon követhetjük, statisztikálhatjuk az interneten való szociális tevékenységeinket. Flickr, Youtube, Facebook, Twitter, LinkedIn és egyéb accountokat kapcsolhatunk hozzá az Empire Avenue fiókunkhoz. A lényeg az, hogy aktívak legyünk mindenféle közösségi site-on, illetve szerezzünk befektetőket, akik vesznek részvényeket a mi 'cégünktől'. A játékban úgynevezett Eaves-nek nevezzük a kreditet.


Így néz ki az adatlapunk kijelentkezve :)

Miután beregisztráltunk(Amit meg tudunk oldani Facebook regisztrációval is) nincs más dolgunk, mint elkezdeni gyűjteni az alul megtalálható chatről a befektetőket, illetve 'TOLNIAKONTENTOT' módszerrel ténylegesen közösségi életet élni az Empire Avenue-hoz csatolt account-okkal, valamint népszerűsíteni magunkat különböző community-kben, amikhez csatlakozunk. Budapestnek is van jelenleg csoportja, de a hazai felhasználók nagyon inaktívak a rendszerben, nem igazán értik, hogy mire is jó az oldal...


Profil oldalunk bejelentkezve

Az egyik legfontosabb dolog az, hogy minden nap ha minimálisan is, de +x.xxx arányunk legyen, ami annyit tesz, hogy aznap ha csak nagyon kicsit is, de emelkedtek a részvényeink értéke, ezáltal sokkal többen fognak rákapni a részvényekre. A másik dolog, hogy hiába nincs mondjuk LinkedIn account a birtokunkba, elég csak beregisztrálni, hiszen ez is hozzájárul az achievement-ek gyűjtésére. Nagyon jól kiépített jutalomrendszerrel van felruházva az oldal, szóval folyamatosan követ mindent, és ha látja, hogy mondjuk a Facebook oldalunkon 150 like van, megkapjuk az erre szóló achievement-et, de ugyanez van 100-200-300 követőnél Twitteren, szóval különböző szinteken lehet megkapni ugyanazt az achievement-et, amit már ezelőtt megkaptunk.


Pár öcsi, amit már megszereztem...

A másik nagyon inspiráló dolog az a Leaderboard jelenléte. Ez nem Részvényscore-ként van csak listázva, hanem csak a social munkásságunk van egy külön szekcióban, amit mi kiválasztottunk. Ha zenészek vagyunk akkor a Musical részlegbe regisztrálhatunk, vagy csak az érdeklődési körünket kell csak kiválasztani :). Én a "Social Networking" csoportba regisztráltam, és olyan szinten megugrottam a score-ban, hogy pár nap alatt Vice-President-é léptettek elő ami annyit jelent, hogy sorjában van az első helyen a CEO, a President és végül a CFO, na ezek után van a Vice President, akik közül én vagyok az egyik. (Jelenleg a TOP 10-ben erős helyezésem van). Ezeket ki is tudjuk tweetelni bármikor, hiszen akárhova nézünk, szinte mindent meg tudunk osztani az emberekkel :).


Másszunk feljebb...

Ha az ember szeretne befektetni az oldalunkba, akkor nagyon sok statisztikát láthat, hiszen a legtöbb dolog publikus mindenki számára, mégis csak a 'Pénzét' szeretné jó helyre költöztetni, hogy gyarapodhasson. Felbérelhetünk különböző dolgozókat is a cégünkbe, akik elkészítik naponta a rájuk kiszabott statisztikákat, mivel minden dolgozó mást tud elvégezni.


Winston, a Facebook Guru!

Amennyiben Facebook, és Twitterfüggők vagytok, ajánlom a figyelmetekbe az oldalt, nagyon izgalmas tud lenni :).

Regisztráció: [link]

Érdemes ránézni a Magyar Community-re, és a legnagyobb score-al rendelkező emberbe fektetni, hogy gyarapítsuk a magyar leaderboard-ot :)

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.