2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Eltűnt Talmácsi Gábor

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Furcsa sajtóközlemények rovat. 1.0, avagy mostanáig sem tudtuk eldönteni, hogy ez most vicc...

[ ÚJ TESZT ]

Igazából egy ideig csak pislogtunk Bocha kollégával azon, hogy ez vajon komoly-e, de mostanáig nem tudtuk eldönteni. Következzen hát a sajtóközlemény mindenféle változtatás nélkül:

"Lába kélt az LG Viewty Talma kiadás óriásplakátjának

A becsületes megtaláló egy LG Viewty Talma kiadást kap ajándékba

Budapest, 2008. augusztus 5. – Eltűnt az LG egyik óriásplakátja az M1-es autópálya mellett látható állványról. A plakát eltűnését az LG egyik munkatársa vette észre a hétvégén. Az óriásplakáton az elektronikai vállalat LG Viewty Talma különleges kiadásának reklámja volt.

Az M1-es 34-es kilométerénél található óriásplakát állványról tűnt el augusztus 1-jén a 9,8 x 30 méter méretű, az LG Viewty Talma kiadást reklámozó plakát. Az üzemeltető szakértői szerint nem biztos, hogy az időjárás mozdította el a helyéről az óriásplakátot. Mivel a plakáton Talmácsi Gábor világhírű MotoGP versenyző szerepel, ezért az LG szerint lehetséges, hogy egy rajongó szerette volna megszerezni az életnagyságú képet kedvenc motorbajnokáról.

Mivel az LG számára a plakát nem pusztán anyagi értékkel bír, ezért szeretné azt visszakapni. Annak a becsületes megtalálónak, aki a cég budapesti, Könyves Kálmán körúti székházába visszajuttatja az elveszett plakátot, az LG egy Viewty Talma különleges kiadású kártya-független mobiltelefont ajándékoz. A telefon értéke körülbelül 100 ezer forint."

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.