2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Éljen a közszolgáltatás: Volánbusz...

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Mai eset: Most a Volánbusz adott szép képet magáról. A párom és én naponta ingázunk BP...

[ ÚJ TESZT ]

Mai eset: Most a Volánbusz adott szép képet magáról. A párom és én naponta ingázunk BP és Székesfehérvár között - sajnos busszal... Az eset nem egyedi: a legtöbb járat Veszprém és BP között közlekedik. Általában két busz van, az egyik a "gyorsjárat": ez nem vesz fel utasokat Fehérvárra, a másik nekünk... Néha azonban a két járat sofőrje elfelejt egyeztetni, ilyenkor mindkettő "gyorsjárattá" van nyilvánítva, mi pedig várjuk a harmadik buszt, ami valójában a következő járat.
A mai eset azonban kakukktojás: tényleg három busz volt. Az első kettő szokás szerint no Fehérvár, és félig üresen távoztak. A harmadik busz sofőrje széttette a kezét, mivel tele volt a "szekér", és továbbment... A párom és még cirka 10 utas ott állnak a buszmegállóban.

Az én nézetemben ez:
1. Elégtelen szolgáltatás
vagy
2. Szolgáltatás megtagadása

Bármelyik is, 42000 Ft-os bérlet mellett nem tartom elfogadhatónak.

Most már fél órányi telefonálgatáson vagyok túl, ennek a fele az oda-vissza-kapcsolgatás volt, és a félretájékoztatást még nem is említettem: egyszerűen megadták a BKV számát... (addigra kb ötször beszéltem az ügyeletes telefonkoptató hölggyel...)

Mire elértem a forgalmi irodát, kifejtették: mentasítő járat a harmadik volt, ők nem tudnak mit tenni... Az egész eset alatt meglepődtem magamon, ugyanis se nem káromkodtam, se nem kiabáltam velük - pedig minden húr szakadt nálam. Addig jutottam, hogy vagy eljuttatják az utasokat Szfvár.-ra, vagy mennek taxival, és akkor per a költségért. A végén abban egyeztünk meg, hogy kérdezzék meg a főnöküket az elégséges szolgáltatásról és hogy melyiket választja, majd újra telefonálok. Azóta fejlődtek az egysejtűek: most már fel sem veszik a telefont! Komolyan elgondolkodtam... Miért is fizetek? Utazási lottóért?

Utolsó fejlemények: Sikerült elérnem a forgalmi irodát. A válaszuk: pereljek, nem érdekli őket!

Nem is tudom... Próbálkozzak a MÁV-val, vagy inkább a havi bérlet árából vegyünk egy kocsit???

Azóta történt

  • Hagyj már békén...!

    Soha nem gondolta volna, hogy ez megtörténik. A nő mindig tisztességesen bánt a partnerével,...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.