2020. május 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Életmódváltásra fel!

Egy cikk arról, hogyan változzunk és változtassuk meg az életünket...

[ ÚJ TESZT ]

Napjainkban...

Picit írok az árakról is...

Ott kezdeném, hogy ne hasonlítsuk össze a hagyományos termékeket az Update vagy diétás termékekkel. Persze, azokhoz a legegyszerűbb, de... én mióta megfontoltan étkezem (nem mondom, hogy egészségesen, mert a gyümölcsöket nem vagyok hajlandó megenni, illetve a zöldségekkel is hadilábon állok...) nem költök a suli büfébe, nem költök csokira és társaira, nem vásárolok megfontolatlanul, és amit itt megspórolok, azt rászánom ezekre a termékekre.
Egy egyszerű kézzelfogható példa: Egy tábla Update1 tejcsoki 465ft. Ha elolvassuk a csomagolást, napi 1 sor (3kocka) javasolt. 5 sor egy tábla, tehát a napi csoki ára 93ft. És most nézzük meg, hogy mennyi egy Snickers...120ft körül ami ráadásul "úszik" a cukorban. Érdemes elgondolkodni rajta!

Hirdetés

Ha már az árnál tartok, sokszor megkapom, hogy a Norbi zsebét tömöm, mert ott vásárolok. Vajon az jobb, hogy ha a hipermarket-ben megveszem a külföldi terméket ami ráadásul káros? Nem igazán értem ezt. Bevallom, én sem rajongtam értük, de amikor rájöttem, hogy mi az amit képviselnek és amin dolgoznak, megkedveltem őket. Nem szabad a média alapján megítélni senkit.

És itt szeretnék Mindenkit megkérni, hogy a hozzájuk fűződő hozzászólásokat kerülje, nem szeretném, hogy a szidásról szóljon a topic!

Gondolom sokaknak feltűnt, hogy nem írtam arról, hogy mennyit fogytam, hol tartok most. Ezt direkt a végére hagytam. :) Most tartok -10 kg-nál, amit január óta sikerült leadnom. Ez kb. -2 nadrág méretet jelent. A szoknyáimat már fel sem tudom venni, hatalmasak rám. Már odáig eljutottam, hogy az a nadrág is lóg rajtam, ami decemberben még rám se jött. :) Nem akartam én hipp-hopp leadni ezeket a kilókat, szépen lassan alakulok. Még egy 8-10kg-ot szeretnék leadni, utána pedig a cél a megtartás lesz. Úgy érzem ez nem lesz nehéz, folytatom azt, amit január óta csinálok. Hiszen ez nem diéta, hanem életmód váltás!
Rengetegen mondják, akik régen láttak, hogy "Jesszus mennyit fogytál!" vagy "Milyen csinos lettél..." Bevallom, nagyon örülök, hogy így meglátszik a dolog. :) Sokkal magabiztosabbnak érzem magam, jobb a kedvem, sokkal jobb így. :)

Remélem, sokak találják majd hasznosnak az írásomat, és hogy segít az indulásban az új életmód felé. Kérdéseket is szívesen fogadok, ha tudok, szívesen segítek! :)

Jelmondatom: "A zsír a barátom!:D"

Köszönöm, hogy elolvastad!:)
Tulipanti

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.