2017. szeptember 23., szombat

Gyorskeresés

Elephone W2 okosóra

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Egy egyszerű megjelenésű, puritán óra, ami többet tud, mint elsőre gondolod. Ronda, de csak a belseje!

[ ÚJ TESZT ]

Bemutató

Vártam már a postást, hogy meghozza végre a csomagot, amit rendeltem...

Nagyon sokat gondolkodtam rajta, de végül győzött a hideg fej, és a józan ész, nem agonizáltam pro és kontra, megrendeltem az akkor nagyon olcsón megszerezhető utolsó darabok egyikét az Elephone W2 okosórából. Hát, így kezdődött...

Korábban már volt egy bemutató cikk az óráról, amit itt olvashatsz. Akkor nagyon megtetszett és eldöntöttem, hogy ha olcsóbban hozzá tudok jutni egyszer, akkor mindenképpen megrendelem. Mivel a GearBest megpróbálta kiszórni az utolsó raktáron maradt készletét, így nekem egy arany színű variáns jutott.

Kicsomagolás

Az óra egy lapos, fehér 20 x 20 x 4,5 cm méretű dobozban érkezett. A doboz tetejét leemelve, egy tejüvegszerű, opálos lap takarja a belső tartalmat és csak a benne található dolgok kontúrjait látjuk sokat sejtetően. A doboz tartalma az óra test, mellette a szíj, amit nekünk kell felhelyezni az órára, két darab CR2032 típusú elem, ami az óra okos részének működéséért felel, illetve egy csavarhúzó és egy angol nyelvű használati útmutató.


A szíj bőrből készült, és átlós irányú mozaik elhelyezkedésű a felső réteg barna designja. A szíj felhelyezését segíti, hogy az óratestbe behelyezett szíjtartó fémeket nem kell belefeszegetni a tokba, hanem az egyik fele fix, a másik fele rugós mechanizmusának hála csak el kell tolni az átellenes oldalon egy kis fület, amivel könnyen behelyezhető a szíj a helyére, majd a rugó visszatolja azt, és be is pattan a helyére. Ilyet még soha sem láttam, de nem lenne rossz ötlet bevezetni a többi óragyártó számára sem.

Ennél gyorsabban még soha nem tettem fel órára szíjat, bámulatos. Már az ismerkedésünk elején úgy éreztem, bármire képes vagyok. Az okos funkciók működéséhez mellékelt két darab elemet nekünk kell majd kicserélni a szintén a dobozban található csavarhúzóval, mivel egy elem élettartama körülbelül 3 hónap működésre elég. Nem kell megijedni, az óra normál működéséhez még egy elem be van építve az órába, csak ez egy kicsit lejjebb található, és értelemszerűen ennek jóval hosszabb az élettartama.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.