2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Elephone P8 – a telefon

A távol-keleti gyártó egy olyan készüléket alkotott, amibe nagyon nehéz belekötni, de mégis van némi rés a pajzson.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Az Elephone történelemkönyve 2006 óta íródik, ez idő alatt volt pár egészen jól sikerült, és jó néhány felejthető termékük. A márkanév nem ismeretlen hazánkban sem, hiszen a Veletech kiállításon pár évvel ezelőtt külön standot kaptak a gyártó mobiljai. Személyes tapasztalatom a P6000 és a P8000 készülékükkel van, még 2015-ből, mindkét telefon kapcsán kellemes emlékek élnek bennem.

Az enyhén furcsa hangzású nevet választó kínai telefongyártók gyakran idióta szóviccek áldozatai, nem kivétel ez alól az Elephone sem. Mindenesetre az éves szinten 10 millió készülék, amit forgalomba hoznak, nem vicc kategóriás történet.

Az Elephone P8 főbb képességeiről annyit elöljáróban, hogy 6 gigabájt rendszermemóriából gazdálkodhatunk, és 16 megapixeles előlapi, valamint 21 megapixeles hátlapi kamerákkal – amelyek LED-es villanókkal vannak megtámogatva – fényképezhetünk.

A telefon minimális dizájnnal megáldott, kis fehér dobozban érkezett. A doboz tetejét leemelve, szembe találjuk magunkat a kis tálcában elhelyezett telefonnal, amit kiemelve jutunk hozzá három kisebb dobozkához, amelyekben a tartozékok találhatóak. Kapunk egy gyorstöltésre képes 2 amperes töltőfejet, egy USB 2.0 kábelt, egy SIM-kártya eltávolításához szükséges tűt és használati útmutatót. További extraként jár még egy szilikon tok, és egy gyárilag felhelyezett fólia az előlapra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Ulefone T1- támadás

    Megnyerő külsővel, szinte hibátlan belsővel támadja a nagynevű gyártókat az Ulefone alacsony árú zászlóshajója.

  • MEIZU M5c – vitathatatlan

    A fiataloknak szánt, olcsó, korrekt tudású készülék joggal pályázik a belépőszintű telefonok királya címre.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.