2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Elektromos cigaretta bemutató

Elektromos cigaretta? Döbbenetes, de valóban van ilyen. Bemutató — nem csak dohányosoknak.

[ ÚJ TESZT ]

Vélemény

Hogy mi a véleményem az e-cigarettáról? Alapvetően egy jól kitalált, okos dolog, nagyon örülök, hogy kaphatók ilyen termékek. A legjobb dolog velük kapcsolatban az, hogy nem büdösek, elvileg akárhol lehet őket használni, bár nem hívtam ki magam ellen a sorsot, mások nyugalma érdekében nem próbáltam ki nemdohányzó helyiségekben. A rendes ciginél olcsóbbak, ugyanakkor nem vagyok benne biztos, hogy az itthon kapható termékek kivétel nélkül le lettek tesztelve a hatóságok által, így — bár egy cigiző embertől ilyet kicsit furcsa lehet hallani — azért kicsit féltem, hogy mégis mit szívok le a tüdőmbe, lesz-e tőle bajom.

Azt viszont megkockáztatom, hogy az e-cigaretta jóval kevésbé ártalmas, mint "rendes" társa, azt viszont túlzásnak tartom, hogy a dobozra azt írják, hogy ez egyenesen egészséges. Azoknak nagyon jó lehet, akik valamiért nem dohányozhatnak, de igénylik az érzést, de hogy ettől önmagában valaki le tudna szokni, azt kétlem. A folyamat elvileg úgy néz ki, hogy pár hétig a normális ciginknek megfelelő erősségű kapszulát szívjuk, majd lépkedünk lefelé, egészen a nikotinmentesig, pár hét után pedig annak a használatát is abbahagyjuk. Mint minden dohányzásról leszoktató cucc, ez is csak egy mankó, ha valaki le akar szokni, de szüksége van valamire, akár ez is jó lehet neki, de mint azt már mondtam: végső soron minden a fejben dől el.

Bocha

Az elektromos cigarettát az XXL GSM-től kaptuk. A termék megvásárolható a cég Teréz körút 18. szám alatt lévő üzletében (kizárólag nikotinmentes kapszulával), valamint a hazai forgalmazó NeoDiginél. Ha nikotinos kapszula használatát tervezi, mindenképp érdeklődjön kezelőorvosánál annak várható mellékhatásairól! Ne feledje továbbá: a dohányzás súlyosan károsítja Ön és környezete egészségét!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.