2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Egy csúcskategóriás számítógépház

Milyen is egy minőségi ház? Egyszóval jellemezném: Lian-Li

[ ÚJ TESZT ]

Összegezve...

...mit is írhatnék, ha már elolvastad gondolom levontad a következtetésed. Azért én is leírom a véleményem.
Ebben a kategóriában, a Lian-Li maradandót alkotott. A ház külseje egyedülálló, számomra nincs hozzá fogható. Rengeteg olyan dologgal büszkélkedik ami megkönnyíti a szerelést(oldallapok nyitómechanikája, kiszerelhető alaplap, meghajtórekeszek), de sok olyan tulajdonsága van, ami egyúttal meg is nehezíti(kábelvezethetőség/kábelek elrejtése, 5,25"-os meghajtók beszerelése). Sajnos negatívumként simán felhozható az ára is. Nálunk kicsivel több mint 100k-ba kerül és csak egy helyen kapható(én nem találtam többet). Szerencsére külföldöl olcsóbban hozzá lehet jutni, de még így is drága hiába nézzük a hozzá kapott kiegészítőket, a minőséget, az ingyen ventilátorszabályzót. Bizonyára, ha a külföldi fizetéseket nézi az ember, akkor már nem annyira borsos az ár, de én nem külföldön élek. Viszont az érzés, amikor ránézek kárpótol. Tudom, hogy minőségbe fektettem a spórolt pénzem, és sokáig nem tud ennél jobbat ajánlani nekem senki, még az általam is nagyra tartott Cooler Master sem. Nekem megérte!

Az esetleges hibákért előre is elnézést kérek, nem szándékosan tettem/írtam. Remélem nem untattam senkit sem, ebben a kicsit hosszúra nyílt írásomban!

+1: A burkolat vonzza az ujjlenyomatokat, és minden apró szösz meglátszik rajta. Nekem ez negatívum, mivel rászoktatott a takarításra:D.

Köszönöm hogy elolvastad!

Tisztelettel:
Nordic

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.