2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Sport rovat

Éjszakai biciklizés 2.

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Igen, tegnap este megint nekiindultam Budapestnek. Ezúttal egy kicsit nagyobb kört tettem.

[ ÚJ TESZT ]

Igen, tegnap este megint nekiindultam Budapestnek. Ezúttal egy kicsit nagyobb kört tettem.

[kép]

Indulás ismét kedvenc peremkerületemből, Csepelről.
Tegnapelőtti éjszakához képest semmi nagyobb változás: taxisok imádnak leszorítani, hiába van két sáv, lányok dolgoznak, a szennyvíztisztító épül. Hozzá kell tennem, hogy nagyon szép volt a hold, az épülő szennyvíztisztítóval, teljesen S.T.A.L.K.E.R feelingje volt, mondjuk annak jobb a grafikája.
Jó hír, hogy a cél, hogy az iskolám egyik épületébe eljussak teljesítve lett fél óra alatt. Jah, Lágymányosi hídról leérve azt tapasztaltam, hogy egy patkány fut át előttem. Aztán megnéztem közelebbről:
[kép]
Mobillal készítettem a képet full sötétbe, azért remélem, hogy látszik.

Tehát elmentem Etele térre, ahol az iskolám van, onnan pedig a Móricz Zsigmond körtérre. Itt tele volt részeggel, elég kiszámíthatatlanul közlekedtek az úton. xD
Ezek után úgy gondoltam, hogy megnézem a Margit szigetet, végigmentem a budai felső rakparton, ahol amúgy nagyon jó bicikli út van. Na hát Margit szigetre érve, arra kellett rájönnöm, hogy a közvilágítás komoly hiányosságokkal bír, ezért inkább átmentem a Margit hídon, és elindultam a parlament felé. Amúgy mióta nincs tüntetés? Teljesen kihalt volt így a Kossuth tér. Azért az lol, hogy a taxisok helyenként az egész utat elfoglalják, mehetsz át szembe sávba, ha akarsz menni.
Hazafele nem akartama pesti alsó rakpartra lemenni, de aztán másképp nem igazán lehetett, viszont itt olyan gyorsan leértem Petőfi hídhoz, hogy csak lestem. Innen a szokásos út haza, minden rendbe volt.

Valamikor nappal is letesztelem az utakat, ha nem blogolnék belátható időn belül, akkor nézzetek ki a csepeli temetőhöz.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.