2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Egy kezdő futó első fél éve

Hogy miért kezd el valaki felnőtt korában sportolni és mire számíthat? Beszámoló az első fél év tapasztalatairól.

[ ÚJ TESZT ]

Panorámafutás Zebegény 2016.08.27. 17km

Ez a pont egy rövid pont lesz, mert sajnos nem tudtam részt venni a versenyen.
Történt, hogy a két nagyobb gyerekünk már egy hete nyöszörgött, hogy játszóházba szeretnének menni és hát miért ne mennénk el, ha úgy szeretnének, el is vittem őket.
Volt 2 szülinapos társaság is rajtunk kívül, persze köztük taknyolós-köhögős gyerekekkel, aminek az lett a vége, hogy a mieink is magukra ragasztották. Én csak azt éreztem, hogy nem 100%-os az egészségem, különösebb indok nélkül magas a pulzusom és nem jó a közérzetem, plusz pár zsepit elfújkálok egy nap.

A futás sem esett jól, ezért a verseny előtti hétfőn futottam utoljára, ami nem gond, de egy nappal a verseny előtt olyan hidegrázás jött rám munkahelyen, hogy haza kellett mennem. A kocsiban - ami a napon állt és saccra lehetett benne 45°C - vacogtam és libabőrös voltam. Lett némi láz és egy napig szinte semmit sem bírtam enni. A verseny napján kb. 6 órával a rajt időpontja előtt tudtam enni először, hátra lett volna több órányi autózás a verseny helyszínére és még meleg is volt. Nem éreztem képesnek magamat, hogy végigcsináljam. Ugrott a nevezési díj. Ilyen is van.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.