2020. május 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Hard Truck - King of the Road

.Egy kamionos naplója, avagy egy tengerentúli származású, régi, kultikus legenda bemutatója.

[ ÚJ TESZT ]

Grafika

A grafika terén ott van a játék, sok apróságra figyeltek, mint például a tükörbe nézve tényleg hátratekinthetünk, és a belső műszerfalat is életre keltették. Vannak szép effektek, falevél lengedezik a levegőben vagy épp a szikrázó autót aki belénk jött.

Hirdetés

Ami viszont nekem nagyon tetszett, és a mai napig nem láttam ilyen fajta megoldást, az az eső megjelenítése az ablakon. Nem teljesen cseppekben esik, amik azonnal leúsznak, hanem rendesen megtapadnak és úgy csorognak le. A törésmodell pedig tökéletes. Horpad és törik is mindenhol, ráadásul ki is gyullad.

Kicsit furcsa lehet, hogy szögletes a felépítés, bár ez személy szerint nem zavart, ugyanis sok játékban még a mai napig megragadt ez a dolog.

Az időjárás és a napszakok is változnak. Ezt lehet állítani, de szerintem nagyon hangulatos, ha közepes értékeken hagyjuk.

Sőt ezen felül természeti balesetek is lehetnek. Ami még nagyot dob az, hogy el kell dönteni majd ha betérünk, hogy milyen gumit rakunk fel a kamionra, mert ez befolyásolja a jármű viselkedését

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.