2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Egy adag nosztalgia: Gothic

Üdvözöl az új otthonod, egy borús világ kegyetlen szelete. És, hogy te ki vagy? Az itt senkit se érdekel!

[ ÚJ TESZT ]

Fejlődés, bugok

Fontos még megemlíteni a fejlődési rendszert, ez se a megszokott. Itt is a leölt ellenfél után kapunk tapasztalatot, ahogy a leadott küldetések is ezt növelik, de szintlépés után nem oszthatjuk el kedvünkre az újonnan szerzett pontjaink. Előtte el kell látogatnunk a megfelelő emberhez, attól függően mit akarunk tanulni, és majd náluk költhetjük el ezeket a pontokat. Persze a tudásuk árát szépen meg is kérik a legtöbb esetben.

Kis nehezítés a rendszerben, hogy az erő, ügyesség, mana pontokat is így kell feljebb tornázni, nem csak a különböző fegyveres, varázs vagy tolvaj képességeket. Pénzként itt a mágikus ércek szolgálnak, de egyedül névben és kinézetben tér el a szokványos aranytól. A pénztárcánk túl mély sosem lesz, de némi tolvajlással azért megszedhetjük magunkat.

A Gothic széria mindig híres volt bogarasságáról, és sajnos megannyi patch után is találkoztam pár zavaró tényezővel. Ez az egyszerű "ugrálok a hegyoldalon és beakadok" típusútól, a "társunk nem találja a megfelelő utat"-on át, egészen a "beragadó csörlők"-ig terjed. Szerencsére már alig-alig találkozni ilyenekkel, de még mindig ajánlott csörlő használat előtt egy mentés, hisz sose lehet tudni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.