Hirdetés

2020. december 3., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

eBay-es kütyük kis pénzért - II. rész

Kémkamera hétvégére, gravírozó üveghez és LED-es zseblámpa egy hamburger áráért.

[ ÚJ TESZT ]

LED zseblámpa

LED zseblámpa

Következő alanyom egy LED-es zseblámpa.

Hirdetés

Képek

Nos ez a zseblámpát is 2-3 dolcsi közötti horribilis összegért sikerült vásárolnom, mégis azt kell, hogy mondjam, az összes eddigi termék közül az egyik legkellemesebb csalódást jelentette számomra.

Ahhoz képest, hogy mindössze 1 db AA elem (én esetemben akkumulátor) működteti, remek fényereje van. Olyan erős, hogy a nem LED égős lámpákat röhögve...őő...szóval röhögve. De azt nagyon. Sajnos így csütörtök este, fél hétnyi fogalmazásgátlás után nem úgy megy, mint szeretném. Amúgy az egy darab akksit egy darab LED szívja.

Tehát a lámpa kielégítően erős, a fénye nappal is jól látszik közeli pontokon, éjszaka viszont kb. 30-40 méteres távra tökéletes világítóeszköz. Leírása szerint vízálló, ezt nem tudom tanúsítani, viszont az biztos, hogy nem bízták a véletlenre: zsírral kenték be az akkufedél menetét, így nem rohad be és víz sem folyik bele. A be- és kikapcsoló gomb a végén van, kellemes gumiborítást kapott.

A leírás szerint továbbá "shockproof" is, azaz ütésálló. Ezt sem volt igazán módom kipróbálni, szándékosan pedig nem szeretnék alkalmat keríteni rá. Maradjunk annyiban, hogy hiszünk nekik.

Nagy pozitívumként mondható el, hogy az egész ház (a lencsét és a gombot leszámítva) masszív fémből van. Szerintem nem alumínium, de erre ne vegyetek mérget.

Összességében azt mondhatom, hogy akinek szüksége van egy ilyenre, az ne sajnálja azt a 600-700 forintot rá, remek kis cucc!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.