2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

E-boda i200: A belső érték a lényeg

A Távol-Keleten készül és a szomszédból érkezik: az ára meglehetősen barátságos, csak a képét ne lássam...

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Fekete péntek keretein belül jutottam eme "gyöngyszemhez". A vásárlást nagyon nem bántam meg, de azért teljesen elégedett sem lehetek sajnos - erre ki fogok térni az írásomban.

A tesztemben szereplő gép egy E-boda márkájú 7"-os tablet, melyet a romániai székhelyű E-boda cég készíttetett. A cégről nem sokat lehet tudni, de annyi biztos, hogy egy bérgyártató cég, a termékkínálatuk elég széles a Wikipedia szócikke szerint.

A csomagolás egyszerű fehér doboz, rajta a tablet képével, felül a márka logójával, alul pedig a készülék típusával.

Belül egy műanyag bölcsőben a készülék van, ami alatt találhatóak a papírok, adatkábel és egy 2A-es töltőfej. Kellemes élmény, hogy az adapterfej le is adja a 2A-t, illetve terhelés alatt sem csökken túlságosan a leadott áramerősség.

Sajnos volt egy elhibázott csomagolási manőver is. Hagyományos matricával látták el a kijelzőt, és egy gyötrelem volt megszabadulni tőle, mert a hordozópapír természetesen ragaszkodott a kijelzőhöz, mint pitbull a letépett alkarhoz.
Régi dohányos korszakomból maradt még itthon egy kis öngyújtóbenzin, így szépen le lehetett takarítani, de ilyen hibát véteni akkor is szomorú véleményem szerint.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.