2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Dell Venue 8 Pro

Ha minden vágyad, hogy a Győr-Budapest viszonylaton a Half Life 2-vel játsszál Angry Birds helyett, nincs is más választásod.

[ ÚJ TESZT ]

Verdikt

Nekem szerencsém volt és olyan áron jutottam hozzá a Dell Venue 8 Pro-hoz, amilyenhez kitalálták, itthon a hasonló tudású gépek 80, nemritkán 100 ezer forintba kerülnek. $250-ért megéri, 80-ért már elgondolkodik rajta az ember. Elsődleges gépnek természetesen nem ajánlom, de egy netbookot teljes mértékben ki tud váltani.

Ha nem ezen akarsz egész nap dolgozni (azaz van a munkahelyeden gép), nyaralni mész, egyetemre, koliba kell, vagy csak hétvégére a nagyihoz, akkor megéri a kis Dell tabletet behajítani a táskába egy notebook összecsomagolása helyett. Ha minden vágyad, hogy a Győr-Budapest viszonylaton az Elder Scrolls Oblivionnal vagy a Half Life 2-vel játsszál Angry Birds helyett, nincs is más választásod.

Ha csak azért kell egy 3kg-os MacBook Pro-t magaddal cipelni, mert lehet, hogy 5 percre szükséged lesz rá egy router beállításához, jobban jársz ezzel, mint akár egy androidos táblagéppel. Ha viszont a fenti szituációk egyike sem vonatkozik rád és fontosnak tartod a Play kínálatát és az Internet Explorer hallatán végigfut a hideg a hátadon, akkor ezt a gépet nem neked találták ki.


A leginkább takonyzöld jelzővel illethető billentyűzetet elcserélték a szorgos kis kínai kezek, ezüstszínű helyett egy ilyen csodával lettem gazdagabb (de legalább a pénzt visszautalták, és ajándék lónak meg ügye...). Bár a színe nagyon gáz, olyan kényelmes, hogy még így is vállalom, hogy emberek közé viszem

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.