2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Cyberpunk 2077 2. rész

A végjátékot befolyásoló küldetések és szerelmi szálak ismertetése erős spoiler alert mellett!

[ ÚJ TESZT ]

River Ward – Kerry Eurodyne

A két karakternek nincs túl „hosszú” romantikus szála, így ezeket egy oldalra helyezem.

River Ward

Szerelmi szálat csak és kizárólag akkor lehet vele indítani, ha nőnemű karaktert kezdtünk! Nincs befolyása a végjátékra!

Az első küldetésünket csak akkor tudjuk elkezdeni, ha elfogadjuk Elizabeth Peralez telefonos megkeresését. A nő egy polgármesterjelölt felesége, aki felbérel minket, hogy vizsgáljuk ki az előző polgármester halálát.
Riverrel a küldetés folyamán ismerkedünk meg, fogadjuk el a segítségét és tartsunk vele, göngyölítsük fel az ügyet.

Később felveszi velünk a kapcsolatot, és a segítségünket kéri. Természetesen segítünk. (Még akkor is tegyetek így, ha nem akartok tőle… khm …szóval ha nem akartok szerelmi szálat.)

A történet ott kezd érdekes lenni, hogy eltűnt az unokaöccse, és aki feltehetően elrabolta, most épp kórházban pihen, így mi lenne, ha belenéznénk az álmaiba.
Az első és legfontosabb, hogy a braindance-ek során az összes jelet találjuk meg! Ha nem sikerül az összeset, és nem találjátok meg Randy-t, akkor sajnos vége a szálnak.
Miután megvan a farm, és megmentettétek Randy-t, a bosszú ellen voksoljatok „Ne tedd ezt, River”, éreztessétek vele, hogy ez nem megoldás, és nem fogja tőle jobban érezni magát.
A következő „küldetésnél” meghív egy vacsorára, ahol rengeteget beszélgettek. Kezdj vele flörtölni, majd csókold meg. A többit pedig rátok bízom.

Kerry Eurodyne

Szerelmi szálat csak és kizárólag akkor lehet vele indítani, ha férfi nemű karaktert kezdtünk! Nincs befolyása a Végjátékra!

Első küldetésünk előtt teljesíteni kell Rogue és Johnny „Chippin In” és Perzselő Szerelem küldetéseket!
Miután ezek teljesültek, Kerry fel fog minket keresni. SMS-ben adjuk meg válaszul, hogy „Ki az aki nem szeret robbantgatni és versenyezni?”.
A következő „küldetéskor” az erkélyen beszélgetve, támaszkodjunk meg, és mondjuk el, mennyire örülünk, hogy együtt vagyunk vele, majd éreztessük vele, hogy megbízhat bennünk, és hogy ne aggódjon. Majd csókoljuk meg.
Kerry yachtján köszöntsük, majd üljünk le mellé. A beszélgetés közben Kerry feláll, tegyünk mi is így. Kövessük Kerry-t, majd végezzünk egy kis pusztítást. Miután kitomboltátok magatokat, csókoljátok meg.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Cyberpunk 2077 egy év után

    Megannyi frissítés, csiszolás, újrakiadás és ígéret után lássuk, érdemes-e karácsonyi ajándékként gondolni rá?

  • PolyCore Defense bemutató

    Amikor egy játék nem akar több lenni kategóriájában, mégis ezt olyan minőségben teszi, ami miatt érdemes róla beszélni.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.