2019. január 24., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

CUBOT King Kong 3 - tűzben élve

A Cubot szinte elpusztíthatatlan telefonját két héten keresztül nyúztam: tűzbe vittem, dobáltuk és vizet is kapott.

[ ÚJ TESZT ]

Adatkommunikáció, üzemidő, végszó

A Cubot King Kong 3 minden releváns frekvenciasávot támogat, természetesen a B20-as 800 MHz-es LTE sávot is komálja. Ezen túlmenően a telefont két nanoSIM fogadására készítették elő, két nanoSIM, vagy egy nanoSIM és egy microSD kombinációban. A komoly fizikai védelemmel rendelkező telefonoknál a beszélgetési hangminőség sarkalatos pont, itt nincs gond ezzel, tökéletes, a vonal mindkét oldalán jól érthető és hallható.

A kétcsatornás Wi-Fi modem működésére nem lehet panasz, ahogyan a stabil Bluetooth kapcsolatra sem, minden általam használt eszközzel hibátlanul kommunikált. A navigációs képességeket az iGO Navigation segítségével ellenőriztem, itt is minden a legnagyobb rendben volt. Szenzorokból is bőséges a választék, ha mobillal szeretnék fizetni, akkor sem leszünk bajban, hiszen van NFC is, gyakorlatilag csak az infra hiányzik.

Kedvenc King Kongunk éltető energiaforrása, egy 6000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor formájában bújik meg a hátlap alatt. Az én használati szokásaimmal, 13 óra 37 perc kijelzőidővel, 81 óra 22 perc működési idővel merült 20%-ra. Ismétlem, több, mint 3 nap aktív használat után, miközben bőven 13 órán keresztül nyomkodtam a kijelzőt, merült 80%-ot. Kétórányi YouTube videónézés alatt 5%-ot csökkent a töltöttség. A marketing anyag szerint – a saját töltőjét használva – 1 óra alatt közel 65%-ra, 150 perc alatt pedig 100% tölthetjük készüléket. Nálam a 20-ról 100%-ra való felpumpálást – értelemszerűen a saját töltőjével – 188 perc alatt abszolválta.

Mit kapunk a pénzünkért?

A Cubot King Kong 3 egy valódi tri-proof okostelefon brutális üzemidővel, erős hardveres teljesítménnyel, a kategóriának megfelelő multimédiás képességekkel és pazar adatkommunikációs felhozatallal. Jelen írás főszereplője kevés kompromisszumot igénylő mobil társ lehet – és ezt akár szó szerint is érthetjük –, amely tűzön-vízen át elkísérhet.

A Cubot King Kong 3 az ingyenes Priority Line (PDM) szállítást választva, amely vám- és ÁFA mentes, most 180 USA dolláros áron – ami nagyjából 51 ezer forintnak felel meg – vásárolható meg. A rendelés leadása után 15 nap elteltével már kezemben volt a kicsike.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.