2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

Computex-csajok

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Úgy hozta a sors, hogy két hete – most nem prohardveres-it.newsos kiküldetésben – Tajvanon...

[ ÚJ TESZT ]

Úgy hozta a sors, hogy két hete – most nem prohardveres-it.newsos kiküldetésben – Tajvanon jártam. Bár az eredeti terv az volt, hogy túl sok időt nem töltünk a Computexen, az időjárás mégiscsak odaűzött minket. A szervezők ugyanis jó érzékkel mindig – és ennek már szép hagyománya van – június elejére organizálják ezt a számítástechnikai kiállítást – éppen az esős évszak kezdetére. Ilyenkor folyamatosan ömlik az eső. Tényleg folyamatosan, nem úgy, mint nálunk, hanem egész nap, változatlan intenzitással. Minden esernyő hasztalan. (Csak zárójelben: Tajvan teljesen élhető ország, még ha Tajpej – ahogy általában a nagyvárosok – csöppet zsúfolt is. Láthatóan egy baj van: az eső – amikor meg az nincs, a magas páratartalom – kikezd mindent. Rohadnak az épületek, a hidak, tulképp az egész város ebben nyirkos levegőben. Tajpej úgy néz ki, mint egy elhanyagolt fürdőszoba.)

[kép]
Nagyobb kép: [link]

Mivel a bőrig ázáson kívül a szabadban sok mindent nem lehetett csinálni, hát minden nap bejártunk a Computexre. Azt pedig már tudjátok, hogy az idei nem volt egy izgalom. A nagy gyártók – fene tudja, miért –, direkt úgy intézték, hogy a tajpeji kiállításra ne jusson fajsúlyos termékbejelentés. A legnagyobb durranás az Intel Bearlake (Drei Series) erre az alkalomra halasztott kamu bemutatója volt.

[kép]

Adódott tehát, hogy a legizgalmasabb témák, a csajok fotózására jutott bőségesen idő. Fogyasszátok egészséggel a termésből készült válogatást!

[kép]

[kép]
Nagyobb képek: [link], [link]

[kép]
Nagyobb képek: [link], [link]

[kép]
Nagyobb képek: [link], [link]

[kép]
Nagyobb képek: [link], [link]

[kép]
Nagyobb képek: [link], [link]

[kép]
Nagyobb képek: [link], [link]

[kép]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.