2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

CM Storm Sonuz

Futurisztikus megjelenése és nagy mérete ellenére nem lehet rá panasz a Cooler Master mikrofonos headsetjére.

[ ÚJ TESZT ]

Csomagolás:

Csomagolás:

A CM Storm Sonuz egy igen méretes dobozban érkezett. Bár a doboz maga a benne található műanyag tartóval nagyobb, mint maga a fejhallgató, ennek ellenére a műanyag ablakon át látható a fizikálisan is nagy méretek. A fejhallgató jobb oldalát hagyták megtekinthetőnek, így láthatjuk a tényleges fülpárnát, valamint pici betekintést a méretekhez.

A dobozból kibontva már meg se kellene lepődnünk méretein, de még is. A hatalmas és futurisztikus élményt keltő dizájn valamilyen érzelmi reakciót mindenképpen kivált az emberből.

A műanyag tartóban összesen 3 ponton van rögzítve a fejhallgató. Egy magát a mikrofont rögzíti, kettő pedig a fejpántot.

Az áttetsző tartó hátterét egy piros színű karton adja, melynek az alján egy pici kis tároló található. Itt található a vezeték és egyben egy tartalék mikrofon csatlakozónál használt takaró dugó is. A mikrofont a gyártó már csatlakoztatta a fejhallgatóhoz.

A csomagolás tartalmaz továbbá egy 3 lapos tájékoztató füzetet, valamint tájékoztató szöveget több nyelven. Magyar sajnos nincs benne.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.