2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

CLIQ - A Motorola feltámadása?

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Nem éppen az innovatív készülékeiről lett híres mostanában a gyártó, de úgy tűnik ez most megváltozott.

[ ÚJ TESZT ]

Lassan már egy éve készül az Android rendszer bevezetésére a Motorola, és úgy látszik ez a készülődés nem volt hiábavaló. A gyári bemutató alapján egy igencsak használható eszközt sikerült összehozniuk, ami megfelel a mai kapcsolattartási követelményeknek is. Az interneten található előzetes videók és tesztek alapján a sebesség jó, és a kezelhetőség sem hagy maga után kívánnivalót.

A készülékben megtalálható a gyártó új Motoblur névre keresztelt technológiája, ami a mai világban leggyakrabb használt klienseket (Twitter, Facebook, Myspace) hozza egy kalap alá. A fontosabb információkat nyomon követhetjük a főképernyőn is, ahol az adatok widget formában jelennek meg. A telefonkönyvben megtalálhatjuk a partnereink elérhetőségi adatait, és állapotüzeneteit amit a rendszer automatán tölt le.

A készülék más téren is megfelel a mai igényeknek, hiszen teljes értékű billentyűzet, vezeték nélküli internet-hozzáférés, 3G/HSDPA technológiák és 5 megapixeles autófókuszos kamera található benne 30 fps sebességű videófelvétellel.

Reményeim szerint nemsokára egy tesztet is közölhetek róla!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.